Opel Astra G Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 344 Yer Ardahan 17 Aralık 2022 #1 Merhaba telefonumun bataryası şişmiş idi. Kısa süreliğine çalışşın diye batarya aldım taktığımda yeşil ekran gösteriyor. Bataryayı çıkma bir cihazdan aldım onda beyaz idi. Yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba telefonumun bataryası şişmiş idi. Kısa süreliğine çalışşın diye batarya aldım taktığımda yeşil ekran gösteriyor. Bataryayı çıkma bir cihazdan aldım onda beyaz idi. Yardımcı olabilir misiniz?
Koishi Komeiji Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.335 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #2 Opel Astra G dedi: Merhaba telefonumun bataryası şişmiş idi. Kısa süreliğine çalışın diye batarya aldım taktığımda yeşil ekran gösteriyor. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınız var mı?
Opel Astra G dedi: Merhaba telefonumun bataryası şişmiş idi. Kısa süreliğine çalışın diye batarya aldım taktığımda yeşil ekran gösteriyor. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınız var mı?
Opel Astra G Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 344 Yer Ardahan 17 Aralık 2022 #3 Var, iTunes yüklü
Koishi Komeiji Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.335 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #4 Opel Astra G dedi: Var, iTunes yüklü. Genişletmek için tıkla... Telefonu taktığınız zaman iTunes algılıyor mu cihazı?
Opel Astra G dedi: Var, iTunes yüklü. Genişletmek için tıkla... Telefonu taktığınız zaman iTunes algılıyor mu cihazı?
Opel Astra G Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 344 Yer Ardahan 17 Aralık 2022 #5 Algılıyor, ve telefonu açtığımda menüleri okuyabiliyorum sadece arka planında yeşil ekran var
Koishi Komeiji Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.335 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #6 Opel Astra G dedi: Algılıyor, ve telefonu açtığımda menüleri okuyabiliyorum sadece arka planında yeşil ekran var. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atar mısın?
Opel Astra G dedi: Algılıyor, ve telefonu açtığımda menüleri okuyabiliyorum sadece arka planında yeşil ekran var. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atar mısın?
Opel Astra G Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 344 Yer Ardahan 17 Aralık 2022 #7 Geri yüklememi yapayım?
Koishi Komeiji Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.335 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #8 Opel Astra G dedi: Geri yüklememi yapayım? Genişletmek için tıkla... İlk önce fotoğraf atın ben telefon açılmıyor Full yeşil ekran sandım telefonu.
Opel Astra G dedi: Geri yüklememi yapayım? Genişletmek için tıkla... İlk önce fotoğraf atın ben telefon açılmıyor Full yeşil ekran sandım telefonu.
evrN Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 757 Çözümler 3 17 Aralık 2022 #9 Opel Astra G dedi: Algılıyor, ve telefonu açtığımda menüleri okuyabiliyorum sadece arka planında yeşil ekran var. Genişletmek için tıkla... Cihaz çalışır durumda ise yani arkadaki uygulamalar felen gözüküyorsa sorun ekrandır. Batarya değiştirirken ekrana zarar vermiş olabilirsiniz veya cihaz daha düştüyse felen olabilir.
Opel Astra G dedi: Algılıyor, ve telefonu açtığımda menüleri okuyabiliyorum sadece arka planında yeşil ekran var. Genişletmek için tıkla... Cihaz çalışır durumda ise yani arkadaki uygulamalar felen gözüküyorsa sorun ekrandır. Batarya değiştirirken ekrana zarar vermiş olabilirsiniz veya cihaz daha düştüyse felen olabilir.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.040 Makaleler 2 Çözümler 32 17 Aralık 2022 #10 Apple Yetkili Servisi'ne götürün ve profesyonel bir yardım alın, 4S için mevcut parça varsa tabii.