iPhone 4S'e uygulama yüklenir mi?

yunusilk

Hectopat
Selamlar.

iPhone 4S cihazıma uygulama yüklemek istediğimde sürekli 'bu uygulama cihazınızla uyumlu değildir' uyarısı alıyorum. Üzerinde 9.3.6 yüklü.
Bilgisi olan var mı?

Apple'ın uygulama desteği o dönemin androidlerine göre çok geride kaldı. Bu nedenle 'bu uygulama fosilinizle uyumlu değildir' diyoruz ve epıla 30 kağıt bayılıp mis gibi yeni cihaz alıyoruz. Sonra bu döngü zamanı gelince tekrar ediliyor.

iOS 9 destekli uygulama indirebilirsiniz.

Selamlar.

iPhone 4S cihazıma uygulama yüklemek istediğimde sürekli 'bu uygulama cihazınızla uyumlu değildir' uyarısı alıyorum. Üzerinde 9.3.6 yüklü.
Bilgisi olan var mı?

Hocam App Store'daki uygulamalar artık eski iOS sürümlerine desteğini kestikleri için her uygulama yüklenmiyor. Uygulama detaylarında iOS sürümüne bakıp cihazınızla uyumlu olan uygulamaları kurabilirsiniz.

Selamlar.

Bilgisi olan var mı?

Hocam elimde var telefondan iOS güncellemesi gelmediği için gerekli uygulamalara erişemeyebilirsiniz. Zaten bildiğim kadarıyla destekte kesilmiş hem uygulamalar tarafından hem Apple tarafından.

Güncelleme desteğinin kesildiği iPhone'lar bir süre sonra uygulamaların gerektirdiği minimum IOS sürümü yükseldiği için ölüyor, App Store'da hala daha güncelleme almamış ve gereken IOS sürümü telefonunuzda yüklü olan IOS sürümünden düşük olan uygulamalar yüklenebilir ancak diğerleri yüklenemez. Belki Jailbreak yapılarak farklı bir mağaza üzerinden o uygulamaların eski sürümleri yüklenebilir ancak buda kesin değil veya yüklense bile uygulama eski bir sürümde çalışmayı reddedip güncelleme isteyebilir.

Güncelleme desteğinin kesildiği IPhone'lar bir süre sonra uygulamaların gerektirdiği minimum iOS sürümü yükseldiği için ölüyor, App Store'da hala daha güncelleme almamış ve gereken iOS sürümü telefonunuzda yüklü olan iOS sürümünden düşük olan uygulamalar yüklenebilir ancak diğerleri yüklenemez. Belki Jailbreak yapılarak farklı bir mağaza üzerinden o uygulamaların eski sürümleri yüklenebilir ancak bu da kesin değil veya yüklense bile uygulama eski bir sürümde çalışmayı reddedip güncelleme isteyebilir.

Denedim hocam telefona yeni sürüm atmayı da denedim fakat başaramadım ben. Android telefonlarda şans var ama IOS'da zor.

şu yöntemi deneyeceğim arkadaşlar. Çalışırsa haber ederim birazdan

şu yöntemi deneyeceğim arkadaşlar. Çalışırsa haber ederim birazdan

Cihazın güvenliğinden emin olamayacağım için vazgeçtim. Çünkü bu telefonda sadece epostalarımı açmak istiyordum. Keşke linux ya da android yüklemek mümkün olsaydı. Heralde elektronik çöplüğüne atacağız telefonu

Bende 4S kullanıyordum WhatsApp desteklemediği için başka bir telefona geçtim. 3uTools diye bir program duymuştum anladığım kadarıyla eski IPhone'lara yeni uygulamaları kurabilmek içindi ama hiç denemedim.

Bende 4S kullanıyordum WhatsApp desteklemediği için başka bir telefona geçtim. 3uTools diye bir program duymuştum anladığım kadarıyla eski IPhone'lara yeni uygulamaları kurabilmek içindi ama hiç denemedim.
2015'in İos'u desteklemiyor, 2013 sonu çıkan 4.4.2 çatır çatır devam. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı