iPhone 4S'te Brawl Stars Açılmıyor

DenBay Tech

Hectopat
Makaleler
5
Elimde iOS 9.3.6 yükli bir 4S var. Yani bu telefon Brawl Stars'ın son sürümü resmi şekilde tamamen destekliyor. Önceden oynadığımda sadece bazen oyundan atardı şu anda açılmıyor, bir süre bekleyip çöküyor. App Store'da iOS 9 yazıyor ama nedense güncelleme sonrası hiç açılmaz oldu, içinde Supercell'siz hesabım var.

Screen Shot 2021-12-21 at 6.23.13 PM.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimde iOS 9.3.6 yükli bir 4S var. Yani bu telefon Brawl Stars'ın son sürümü resmi şekilde tamamen destekliyor. Önceden oynadığımda sadece bazen oyundan atardı şu anda açılmıyor, bir süre bekleyip çöküyor. App Store'da iOS 9 yazıyor ama nedense güncelleme sonrası hiç açılmaz oldu, içinde Supercell'siz hesabım var.

Eki Görüntüle 1248033
Oynatmıyorsa da üzülmenize gerek yok size bişi kaybettirmez.

Eki Görüntüle 1248033

4S bir güncellemeden sonra oyunun minimum sistem gerekesinimlerini karsilamamaya başlamış olabilir.

Evet o oyun için 4s yetersiz kalıyordur.
Teşekkürler ama anlamadığım taraf Brawl Stars'ın App Store notlarında en az iOS 9.0 veya üstüyle uyumlu olduğunu söylemiş. Eskiden oynatırdı ama şu anda son güncellemesinde siyah ekranda bir süre bekleyip çöküyor. Sistem gereksinimlerine baktım değişen birşey yok. Hem iPhone 6 Plus'ta nasıl attı çok şaşırdım. Jailbreak ile düzeltme şansım var mı ?

1640181066553.png

Teşekkürler ama anlamadığım taraf Brawl Stars'ın App Store notlarında en az iOS 9.0 veya üstüyle uyumlu olduğunu söylemiş. Eskiden oynatırdı ama şu anda son güncellemesinde siyah ekranda bir süre bekleyip çöküyor. Sistem gereksinimlerine baktım değişen birşey yok. Hem iPhone 6 Plus'ta nasıl attı çok şaşırdım. Jailbreak ile düzeltme şansım var mı ?

Eki Görüntüle 1248634
Ürünün kullanılmasından dolayı oluşan yıpranma/performans düşüklüğünü düşünürsek kaldırmaması normal hocam.

Ürünün kullanılmasından dolayı oluşan yıpranma/performans düşüklüğünü düşünürsek kaldırmaması normal hocam.
Acaba buna batarya sağlığı sebep oluyor olabilir mi ? İki 4S var biri 32 GB beyaz A1431. Sorun yaşadığım ise 64 GB Siyah A1387. 32 GB'ın pil sağlığına coconut battery ile baktığımda 95% olarak okuyor. Siyahı taktığımda ise 41% bir sağlık var pilim ölüymüş. Pili değiştirsem düzelir mi ? Çünkü Supercell offline bir hesap var içinde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı