Çözüldü iPhone 4S'te internet yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhabalar iPhone 4S telefonum hiçbir şekilde Wi-Fi ve hücresele bağlanmıyor. Ağ ayarlarını sıfırlamaya çalışınca ise donup kalıyor. Wi-Fi açma yeri kapalı gri olarak gözüküyor ve hücresele tıklayınca donup kalıyor. Sıfırdan yazılım atacaktım ancak Home ve on/off butonu bozuk. Sizce butonları yaptırıp sıfırdan yazılım mı atmalıyım?

Çözüm
Tuşu bozuk olanlar için telefonu bilgisayara bağlayınca recovery moduna alan programlar var. Onları araştırabilirsin. Reiboot(iOS) sanırım yapıyordu ama kontrol et sen de.
Merhabalar iPhone 4S telefonum hiçbir şekilde Wi-Fi ve hücresele bağlanmıyor. Ağ ayarlarını sıfırlamaya çalışınca ise donup kalıyor. Wi-Fi açma yeri kapalı gri olarak gözüküyor ve hücresele tıklayınca donup kalıyor. Sıfırdan yazılım atacaktım ancak Home ve on/off butonu bozuk. Sizce butonları yaptırıp sıfırdan yazılım mı atmalıyım?

Muhtemelen Wi-Fi kartı da bozuk yazılım da atsan düzelmeyebiliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tuşu bozuk olanlar için telefonu bilgisayara bağlayınca recovery moduna alan programlar var. Onları araştırabilirsin. Reiboot(iOS) sanırım yapıyordu ama kontrol et sen de.

Çözüm
Bir zahmet olmasın yaşıyor muydu?

Yaşıyor, 16 GB beyaz versiyonu :D
Teşekkürler araştıracağım.
Tuşu bozuk olanlar için telefonu bilgisayara bağlayınca Recovery moduna alan programlar var. Onları araştırabilirsin. Reiboot(iOS) sanırım yapıyordu ama kontrol et sen de.

Hocam çok teşekkürler dediğiniz uygulama ile Recovery moduna aldım şimdi ITunes'den iOS 9.3.6 atacağım inmesini bekliyorum. 😍
Sorunu @brs.ylmz sayesinde çözdüm. Dediği uygulama ile telefonu Recovery moduna sokup iTunes üzerinden restore bölümünden yeniden yazılım attım ve şu an sorunsuz Wi-Fi çalışıyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı