iPhone 4'te YouTube açma ya da sürüm yükseltme nasıl yapılır?

not4211

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, elimde bir iPhone 4 var telefonu kardeşime vereceğim telefonun iOS sürümü 7.1.2 olduğundan hesap dahi açılmıyor. Bu yüzden telefonu jailbreakledim telefona dışarıdan biraç oyun yükleyebilsem de YouTube maalesef açılmıyor. Bunun bir çözümü var mı? Ya da telefonun iOS sürümünü vs. yükseltme şansımız var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam iPhone 4 çok eski bir telefon biliyorsunuzdur zaten. YouTube bile açamıyabilir o donanımla. En iyisi başka bir telefon alın kardeşinize.

iOS sürümünüzü yeni bir telefon almadıkça iOS 7.1.2'nin üstüne hiçbir şekilde çıkaramazsınız.
Fakat biraz dolaştığımda internette YouTube'u çalıştırmak için bu rehbere rastladım, belki işinize yarayabilir;

1. Cydia'dan Filza'yı indirin ve açın
  2. "/User/Applications" adresine gidin
  3. Önce "YouTube" diyene ve ardından "YouTube.app" diyene tıklayın
  4. Info.plist'i bulun ve "Root"u genişletin.
  5. Aşağı kaydırarak "CFBundleShortVersionString"i ve "CFBundleVersion"i bularak ikisinin ded değerini "18.49.3" olarak değiştirin (tırnaklar olmadan).
  6. Önce "Save" ve ardından "Done" diyerek Cydia'dan çıkın
  7. mtmdev.org/repo reposundan "Disable Youtube Updates" tweakini indirin
  8. YouTube arkaplanda açıksa kapatın ve baştan açın, çalışır durumda olmalı.

Yarın deneyeceğim teşekkürler.

Denemeyi unuttum yarın deneyip sonucu atarım.

Bu arada telefonda hesap açamıyorum o yüzden. IPA olarak yükleyeceğim sorun oluşur mu?

Maalesef olmadı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…