iPhone 5 300 TL'ye alınır mı?

Bütçe
500TL
Anca 3 aylığına çıkarır ama fiyat uygun.

Kasası çok güzel. 300 TL'ye kullanmasan bile alınır bence.

Hocam fiyat fazla ucuz gibi geldi bana.Alırsanız WhatsApp ve diğer çoğu programı kullanamazsınız (IOS sürümü eski olduğu için).

Koleksiyonluk bile alınır bu cihaz ilk kullandığım iPhone modeliydi yıllar önce No Limits gibi oyunlarda bile akıyordu. Performansı o zamanlar mükemmeldi.

Hocam fiyat fazla ucuz gibi geldi bana. Alırsanız WhatsApp ve diğer çoğu programı kullanamazsınız (iOS sürümü eski olduğu için).

Hocam 24 Ekim'e kadar kullanılabilir olduğu yazıyor. Yanlış bilgi olabilir, emin değilim.

Hocam 24 Ekim'e kadar kullanılabilir olduğu yazıyor. Yanlış bilgi olabilir, emin değilim.
Hocam destek daha kesilmedi ama yakında kesilecek.Konu sahibi arkadaş 24 Ekim'den önce değiştiricekse alabilir ama fiyatı fazla ucuz geldi.

Hocam destek daha kesilmedi ama yakında kesilecek. Konu sahibi arkadaş 24 Ekim'den önce değiştiricekse alabilir ama fiyatı fazla ucuz geldi.

Hocam biz 2 tane iPhone 5S'i 500 TL'ye satmıştık. 2 sene oldu sanırım. Ve şimdi dönüp baktığımda kendimi enayilik yapmış gibi hissettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…