L llugur Kilopat Katılım 1 Haziran 2018 Mesajlar 113 Çözümler 2 8 Temmuz 2018 #1 Arkadaşlar iPhone 5 var şu an bende. Açmaya çalışıyorum Apple logosu geliyor, 3 saat oldu hala açılmadı, yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2018
Arkadaşlar iPhone 5 var şu an bende. Açmaya çalışıyorum Apple logosu geliyor, 3 saat oldu hala açılmadı, yardım eder misiniz?
StyxQ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 1.524 Makaleler 1 Çözümler 2 8 Temmuz 2018 #2 itunes üzerinden geri yükleme yapabilirsiniz.
KaraBatak Decapat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 18 8 Temmuz 2018 #3 Merhabalar, Cihaza hard ceset atmayı denediniz mi? Öncelikle hard ceset atmayı deneyin olmazsa cihazı DFU moduna alıp iTunes üzerinden geri yükleyin.
Merhabalar, Cihaza hard ceset atmayı denediniz mi? Öncelikle hard ceset atmayı deneyin olmazsa cihazı DFU moduna alıp iTunes üzerinden geri yükleyin.
L llugur Kilopat Katılım 1 Haziran 2018 Mesajlar 113 Çözümler 2 10 Temmuz 2018 #4 KaraBatak dedi: Merhabalar, Cihaza hard ceset atmayı denediniz mi? Öncelikle hard ceset atmayı deneyin olmazsa cihazı DFU moduna alıp iTunes üzerinden geri yükleyin. Genişletmek için tıkla... denedim olmadı
KaraBatak dedi: Merhabalar, Cihaza hard ceset atmayı denediniz mi? Öncelikle hard ceset atmayı deneyin olmazsa cihazı DFU moduna alıp iTunes üzerinden geri yükleyin. Genişletmek için tıkla... denedim olmadı
KaraBatak Decapat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 18 10 Temmuz 2018 #5 Geri yükleme esnasında hata mı aldınız?
L llugur Kilopat Katılım 1 Haziran 2018 Mesajlar 113 Çözümler 2 11 Temmuz 2018 #6 KaraBatak dedi: Geri yükleme esnasında hata mı aldınız? Genişletmek için tıkla... evet daha apple logosuda gelmiyo siyah ekran full StyxQ dedi: itunes üzerinden geri yükleme yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... olmuyo abi siyah ekranda kaldı Son düzenleme: 12 Temmuz 2018
KaraBatak dedi: Geri yükleme esnasında hata mı aldınız? Genişletmek için tıkla... evet daha apple logosuda gelmiyo siyah ekran full StyxQ dedi: itunes üzerinden geri yükleme yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... olmuyo abi siyah ekranda kaldı
xxxtentac!on Megapat Katılım 19 Şubat 2016 Mesajlar 944 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2018 #7 llugur dedi: Arkadaşlar iPhone 5 var şu an bende. Açmaya çalışıyorum Apple logosu geliyor, 3 saat oldu hala açılmadı, yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Telefon kapalıyken home tuşuna basılı tutup bilgisayara bağlar mısınız ?
llugur dedi: Arkadaşlar iPhone 5 var şu an bende. Açmaya çalışıyorum Apple logosu geliyor, 3 saat oldu hala açılmadı, yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Telefon kapalıyken home tuşuna basılı tutup bilgisayara bağlar mısınız ?