iPhone 5 açılmıyor

KiliseHocası

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar eski iPhone 5 telefonum yere düşüp darbe aldı. Açmaya çalışınca açılmıyor ancak kabloyu takınca elma logosu gelip sonra tekrar kapanıyor. Bence pilin kablosunda sıkıntı var. Telefoncuya götürsem içini söküp pilini çıkar tak yaptırsam para alırlar mı veya ne kadar alırlar sizce? Neden böyle olabileceği hakkında fikri olan varsa yardımcı olabilir mi? Telefonun açılıp açılmaması önemli değil de içindekiler önemli benim için yedeğim de yoktu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıyla iPhone 5'lerin ekranı açılmadan da içindekileri alabiliyoruz. Sorun batarya değilse eğer sadece içindekileri aktartın.

Pil kablosu soketten çıkmış gibi. Endişelenme para almazlar bile. Bilindik mahalle tamircisine ver 2 dakikaya sök tak yapar.

Bunu yapmaları mümkün değil. Ancak ısılı işemden sonra arka kasayı sökebilir ki bunu yapması çok tehlikeli, bilir kişinin yapmasını tavsiye ediyorum. Pil bu şakaya gelmez.
Daha önce biri kendim değiştiriyorum demişti Technopat'ta oradan aklımda kalmış, siliyorum mesajı.

Çok teşekkür ederim hepinize. Aslında kendim açmayı da düşündüm ama elimde IPhone'un özel uçlu tornavidası olmadığı için telefoncuya götürmeye karar verdim. Bakalım yarın belli olacak sorunun ne olduğu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…