iPhone 5 Alınabilir Mi ?

Optifines

Kilopat
Makaleler
5
Daha fazla  
Şu an General Mobile 4G kullanıyorum ve telefonumdan hiç memnun değilim. Uygun fiyatlı olduğu için kısa süreliğine iPhone 5'e geçmek istiyorum. Oyun oynamıyorum, sosyal medyada sorunsuz dolaşabileceğim bir telefon istiyorum. Boyutu sorun değil. Aklımda olan sorular:

>Beni kaç yıl götürebilir ?

>Hangi aralıklarla şarj etmem gerekir ?

>Kasma gibi problemler çok oluyor mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence o fiyat aralığında Android tercih etmelisin, iPhone eski modellere güncellemeyi kesicek.

Bu döneme göre biraz eskidi sanki. Onun yerine A5 2016, A7 2016, Huawei P9 Lite alınabilir.

Bütçeyi biraz daha artırıp Sony Xperia X alabilirsin. Bu arada Samsung A serisi hiç önerilmiyor bakmayın bile.
Kullananlar memnun dostum. Gayet iyi telefonlar. Kullanmadan telefon'u kötülemeyin.

Kullananlar memnun dostum. Gayet iyi telefonlar. Kullanmadan telefon'u kötülemeyin.
Telefonu kötülemiyorum. Hafif kullanım tasarım olarak şahane. Acaba kullanmadığımı nereden biliyorsunuz da bu kadar emin konuşuyorsunuz?
Özellikleri fiyatını hak etmeyen bir telefon.

Kasma problemi iphone 5'te ve diğer serilerinde yaşanmaz. İos bu konuda çok iyidir. Ayrıca seni uzun süre götürebilir tabi eğer güncelleme konusunda bir beklentin yoksa. Sarj konusunda ise internette bunun hakkında araştırma yapmanı tavsiye ederim.

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Ancak Android olarak şu anda sadece HTC Desire 626'a şans verebilirim.

Eğer güncelleme desteği kesilirse ne gibi sorunlar olacağını yazabilir misiniz ?

Telefonu kötülemiyorum. Hafif kullanım tasarım olarak şahane. Acaba kullanmadığımı nereden biliyorsunuz da bu kadar emin konuşuyorsunuz?
Özellikleri fiyatını hak etmeyen bir telefon.
Farkındaysan arkadaş oyun oynamayacağım. Sosyal medya'da dolaşabileceğim bir telefon istiyorum diyor.
Bataryası 3300 mAh arkadaş için gayet iyi bir batarya kapasitesi. Arkadaş için önerilebilecek en iyi seçeneklerden biri de bu telefon.

Onun fiyatına daha iyi telefonlar varken her yönde, sadece batarya kapasitesi ve günlük hafif kullanım için bu telefon seçilmeli ki?
Neyse konuyu baltalamaya gerek yok. Arkadaş düşünüp kararını verecektir zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…