IPhone 5 alınır mı?

Emrah Şaşmaz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar İphone 5 almayı düşünüyorum fakat Apple resmi sitesinden telefonu kaldırdığından dolayı güncelleme desteğini esirger mi acaba, bakıldığı zaman İphone 5c ile aynı donanıma sahipler bir tek işlemci hızı 100 Mhz fazla. Sorum ise anlaşılabileceği üzere yeni gelecek güncellemeleri alır mı? Alırsam ne kadar ömrü vardır, kullanan arkadaşlar memnun mu acaba.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsen 2 yıl daha götürür diyorum. Fakat 5S almak daha mantıklı.

Yeni çıkacak iPhone da beklenebilir.

5 de alınabilir bana kalırsa en fazla 3 yıl destek görür. Fakat sizi üzmez.

Evet daha belli bir süre daha destek görecektir.

3-4 yıl destek görürsünüz. Telefon güzel, eğer alacaksanız siyah renkten uzak durun silver alın.

iPhone 5 sorunlu, o kadar sorunlu ki appstore bakın 4s 5s 5c satılıyor ama 5 satılmıyor. 5 serisi çok sorunluydu ve apple home tuşu bozulanlara ücretsiz tamir kararı aldı çünkü herkeste bozuluyor bu tuş. Ayrıca power tuşu çok çabuk esnekleşiyor. Bir de pil sorunu var çok çabuk bitiyor diyenler oldu. Bunun için iphone 5 almayın hatta üretimi bile durdu diye biliyorum. Senin anlayacağın iphone 5 bitmiştir. Sakın alma üretimi durduğu için fiyatı da düştü ve düşmeye devam eder.

Bence ihone 6'yı bekleyin, bu arada 5s fiyatı düşer onu almaya çalış. Tabi çok zorlanabilirsin ve beklemek zorunda kalabilirsin ama bir iphone iyi bir laptop fiyatında onun için iyi düşünmek lazım derim.

Yok ben 5 alacağım beklesem de 5s alamam diyorsan, bir ara garantiye yollarsın bozulan ya da yumuşama olan tuşlar ücretsiz onarılır. Ancak bilcom applenin resmi distribütörüdür bu firmaya bağlı al ki sıkıntı olmasın.

Aynen öyle kardeşim o haklısın cidden hemen üretimi yapılan bir cihazın slim versiyonu çıktığı zaman yapısal anlamda daha fazla destek alıyor ve böylece ömrünü uzatıyorlar. Ama maddi açıdan dolayı 5 alabilirim gibi gözüküyor, inşallah da alırım. Destek alırsa zaten model konusunda sıkıntım yok destek görsün, güncellemelerini alsın tamamdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…