iPhone 5 Batarya Değiştirme

salihf7

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle iPhone 5 kullanıyorum ve 3 ay garantisi var fakat altındaki vidalar açıldığı için daha önce ve faturası kayıp oldugu için garantiye gönderemiyorum. Bataryası çok seri bir şekilde bitmekte. Pupa'dan değişim ücretini sordugumda 280TL gibi bir fiyat verdiler. Bunu karşılayamam. Bu yüzden 65 TL'ye telefoncu çok övdü 1 yıldır kullanıyoruz sıkıntı yok falan bu telefoncudan bataryayı taktırsam zaten 1 yıl garantisi varmış. Telefona bir hasar verir mi?
Veya sağlam bataryayı nereden temin edebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba, vidaların açılmasının sebebini yazar mısınız.Garanti kapsamında ki bir cihazın elbette ki faturası yanınızda olması daha iyi olur lakin, saten siz satın aldığınız da cihazının otomatik olarak Apple kayıt oluyor ve garanti süreniz başlıyor. Bu yüzden garantiye verdiğinizde bilgiler çıkacağı için şu anlık gerek yok, sorduklarında bir şeyler söylersiniz. Dışarıdan değiştireceğiniz bataryalar her ne kadar çoğu orijinal söylese de, bir çoğu yan sanayi üretimi, siz en iyisi teknik servisine vererek sağ işim yapmanızı tavsiye ederim.

Öncelikle merhaba, vidaların açılmasının sebebini yazar mısınız.Garanti kapsamında ki bir cihazın elbette ki faturası yanınızda olması daha iyi olur lakin, saten siz satın aldığınız da cihazının otomatik olarak Apple kayıt oluyor ve garanti süreniz başlıyor. Bu yüzden garantiye verdiğinizde bilgiler çıkacağı için şu anlık gerek yok, sorduklarında bir şeyler söylersiniz. Dışarıdan değiştireceğiniz bataryalar her ne kadar çoğu orijinal söylese de, bir çoğu yan sanayi üretimi, siz en iyisi teknik servisine vererek sağ işim yapmanızı tavsiye ederim.
Çok ısrar ettim fatura olmazsa olmaz diyorlar ne yapacagımı bilemedim sistemlerindede çıkıyor 3 aylık var daha diye

Sana tavsiyem kardeşim, şuan da istanbul da yaşayan bir dostun ve akraban var ise kargo ile gönderip, burada ki Applestore mağazaları götürmesi, arkadaşımızın da söylediği gibi aldığımız yer neresi ise görüşün fatura size verecektir.

Telefonu nereden satın aldın? Aldığın mağaza fatura çıkarabilir yeniden. Teknosa çıkarıyor mesela. Ben garanti için almıştım.
Bir de garanti kapsamında mı verdi o fiyatı Pupa? Yoksa garanti dışı fiyat mı?
Sanırım Aveadan alındı, garanti dışı fiyat fatura çıkartmak için telefon adıma değil birlikte gitmek gerekiyor uğraştırır faturasız olmuyor mu ?

Faturasız işlem yapacaklarını sanmıyorum.
Sen yakın bir Avea bayisine gidip bilgi al. Fatura kimin adınaysa o isimden de çıkartıp verebilirler.
Dandik bir batarya takmak yerine birazcık uğraşıp Pupa'da orjinalini taktır bence garantisi dolmadan.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı