Arkadaşlar şu an fotoğraf gönderemiyorum ama telefonumun hali şu, üstten beyaz, yeşil, kahverengi çizgiler indi bir anda. Bunu çözmenin herhangi bir yolu var mı?
Ekrana hiçbir şekilde tıklayamıyorum arka plan siyah ve sadece çizgiler var.
Ölü piksel olduğunu düşünüyorum ama emin değilim, çizgi olduğunu söylemişsin, telefoncuya gitmekte fayda var. Maddi durumunu az çok tahmin edebiliyorum, ikinci el temiz iPhone 7 ve 6'lara göz atabilirsin, umarım sorunun hallolur
Arkadaşlar şu an fotoğraf gönderemiyorum ama telefonumun hali şu, üstten beyaz, yeşil, kahverengi çizgiler indi bir anda. Bunu çözmenin herhangi bir yolu var mı?
Ekrana hiçbir şekilde tıklayamıyorum arka plan siyah ve sadece çizgiler var.
Ölü piksel olduğunu düşünüyorum ama emin değilim, çizgi olduğunu söylemişsin, telefoncuya gitmekte fayda var. Maddi durumunu az çok tahmin edebiliyorum, ikinci el temiz iPhone 7 ve 6'lara göz atabilirsin, umarım sorunun hallolur
telefom görüntüsü söyle açınca hiçbirşeye tıklayamıyorum. şifre olduğu için iphone 5 in baslangıç ekranında sadece saat gozukuyor sarjını bıtırmeye calısıyorum. Peki başka bir çözüm yolu yokmu teknik servis dışında telefoncu dışında.