Arentro67 Femtopat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #1 Elimde bir iPhone 5 var. Çalışmıyor. Ama çalışan bir iPhone 6 Plus var. Home butonu yok. iPhone 5'in Home butonu iPhone 6 Plus'a olur mu?
Elimde bir iPhone 5 var. Çalışmıyor. Ama çalışan bir iPhone 6 Plus var. Home butonu yok. iPhone 5'in Home butonu iPhone 6 Plus'a olur mu?
SüleymanSebaizinde Femtopat Katılım 23 Şubat 2025 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #2 Arentro67 dedi: Elimde bir iPhone 5 var. Çalışmıyor. Ama çalışan bir iPhone 6 Plus var. Home butonu yok. iPhone 5'in Home butonu iPhone 6 Plus'a olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur . Arentro67 dedi: Elimde bir iPhone 5 var. Çalışmıyor. Ama çalışan bir iPhone 6 Plus var. Home butonu yok. iPhone 5'in Home butonu iPhone 6 Plus'a olur mu? Genişletmek için tıkla... Burada gayet iyi fikir. Bravo. Son düzenleme: 23 Şubat 2025
Arentro67 dedi: Elimde bir iPhone 5 var. Çalışmıyor. Ama çalışan bir iPhone 6 Plus var. Home butonu yok. iPhone 5'in Home butonu iPhone 6 Plus'a olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur . Arentro67 dedi: Elimde bir iPhone 5 var. Çalışmıyor. Ama çalışan bir iPhone 6 Plus var. Home butonu yok. iPhone 5'in Home butonu iPhone 6 Plus'a olur mu? Genişletmek için tıkla... Burada gayet iyi fikir. Bravo.
Arentro67 Femtopat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #3 SüleymanSebaizinde dedi: Olur. Burada gayet iyi fikir. Bravo. Genişletmek için tıkla... Home buton diğer şeylere bağlı ama. Mesela jak girişi, hoparlör ve şarj girişi. Onu nasıl yapacağım bilmiyorum. Güncelleme: Butonu tamir edeyim derken ekranı kırdım. Fotoğrafa göre sol üst köşe Son düzenleme: 24 Şubat 2025
SüleymanSebaizinde dedi: Olur. Burada gayet iyi fikir. Bravo. Genişletmek için tıkla... Home buton diğer şeylere bağlı ama. Mesela jak girişi, hoparlör ve şarj girişi. Onu nasıl yapacağım bilmiyorum. Güncelleme: Butonu tamir edeyim derken ekranı kırdım. Fotoğrafa göre sol üst köşe