H Huracan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2015 Mesajlar 1.203 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2016 #1 Arkadaşlar merhaba. iPhone 5 kullanıcısıyım ve pil konusunda çok sıkıntı çekiyorum. Maksimum 150 TL güç kaynağı önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler. Arkadaşlar powerbank önerilerinizi bekliyorum. Konu günceldir.
Arkadaşlar merhaba. iPhone 5 kullanıcısıyım ve pil konusunda çok sıkıntı çekiyorum. Maksimum 150 TL güç kaynağı önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler. Arkadaşlar powerbank önerilerinizi bekliyorum. Konu günceldir.
Alperen Cıngıl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2016 Mesajlar 1.322 Makaleler 5 Yer Antakya, Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hemşire 16 Nisan 2016 #2 Bunu önerebilirim. ASUS Shop – ZenPower ABTU005 10050 mAh Hızlı Şarj Güç Bankası Powerbank Gümüş - ASUS eShop Turkey Ara kablo olarak iPhone'nin kendi şarj kablosunu kullanabilirsin.
Bunu önerebilirim. ASUS Shop – ZenPower ABTU005 10050 mAh Hızlı Şarj Güç Bankası Powerbank Gümüş - ASUS eShop Turkey Ara kablo olarak iPhone'nin kendi şarj kablosunu kullanabilirsin.
H Huracan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2015 Mesajlar 1.203 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2016 #3 Alperen Cıngıl dedi: Bunu önerebilirim. ASUS Shop – ZenPower ABTU005 10050 mAh Hızlı Şarj Güç Bankası Powerbank Gümüş - ASUS eShop Turkey Ara kablo olarak iPhone'nin kendi şarj kablosunu kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam çok sağ ol. Elden alacağım. Hangi mağazadan almalıyım? Diğer arkadaşların fikirlerini de bekliyorum, teşekkürler.
Alperen Cıngıl dedi: Bunu önerebilirim. ASUS Shop – ZenPower ABTU005 10050 mAh Hızlı Şarj Güç Bankası Powerbank Gümüş - ASUS eShop Turkey Ara kablo olarak iPhone'nin kendi şarj kablosunu kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam çok sağ ol. Elden alacağım. Hangi mağazadan almalıyım? Diğer arkadaşların fikirlerini de bekliyorum, teşekkürler.
Alperen Cıngıl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2016 Mesajlar 1.322 Makaleler 5 Yer Antakya, Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hemşire 16 Nisan 2016 #4 İnternetten alabilirsen attığım site Asus'un kendi satış sitesi.
H Huracan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2015 Mesajlar 1.203 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2016 #5 Alperen Cıngıl dedi: İnternetten alabilirsen attığım site Asus'un kendi satış sitesi. Genişletmek için tıkla... Hocam internetten alabilsem keşke. Peki Samsung'un yeni powerbank'i nasıl? Teşekkürler. Alperen Cıngıl dedi: İnternetten alabilirsen attığım site Asus'un kendi satış sitesi. Genişletmek için tıkla... Hocam ZenPower Vatan Bilgisayar stoklarında varmış. En kısa zamanda alacağım, teşekkürler.
Alperen Cıngıl dedi: İnternetten alabilirsen attığım site Asus'un kendi satış sitesi. Genişletmek için tıkla... Hocam internetten alabilsem keşke. Peki Samsung'un yeni powerbank'i nasıl? Teşekkürler. Alperen Cıngıl dedi: İnternetten alabilirsen attığım site Asus'un kendi satış sitesi. Genişletmek için tıkla... Hocam ZenPower Vatan Bilgisayar stoklarında varmış. En kısa zamanda alacağım, teşekkürler.