Arkadaşlar Apple iPhone 5 için (Pil sorunu olanlar) Değişim programı başlatmış ama bu programın devam ediyor mu ? Bu programa katılanlar bir bilgi verebilir mi ?
Eylül 2012 - Ocak 2013 arasındaki telefonlarda değişim yapıyorlar. Apple'ın sitesinde seri numarasından sorgularsan değişim kapsamında mı değil mi öğrenirsin. iPhone 5 Pil Değiştirme Programı - Apple Destek Bu program 1 Mart 2015'e kadar geçerliymiş.
Eylül 2012 - Ocak 2013 arasındaki telefonlarda değişim yapıyorlar. Apple'ın sitesinde seri numarasından sorgularsan değişim kapsamında mı değil mi öğrenirsin. iPhone 5 Pil Değiştirme Programı - Apple Destek Bu program 1 Mart 2015'e kadar geçerliymiş.
Bu programı o site üzerinden yapmıştım 2 hafta önce fakat kafam karıştı. Cihazın garantisi bitti ve başka bir ülkeden getirttirmiş olduğumuz için bu programa uygun mu? Uygun olarak gözüküyor fakat kabul edilir mi ? Peki ben bu telefonu götürecem ama neler yapmam lazım ? Mesela bu Genius Bar dedikleri şeye nasıl katılabiliriz ya da katılmadan götürebilir miyiz ?
Yalnız randevu alabilmek çok zor. Çok aşırı kalabalık heralde. Her gece yeni bir günün randevu saatleri açılıyor. Saat tam 00:00'da randevu ekranını yenilemeye başla.
Evet var ama genius bar apple'ın kendisi olduğu için dedim. Zaten programa kabul edilirse %90 sıfır telefon verirler. (Bana da vermişlerdi ama bu program için değil.)