İphone 5 iki sene gider mi?

Ne yazık ki Iphone'un iğrenç satış stratejilerinden birisi bu güncelleştirme keserek telefonun optimize halinden eser bırakmıyorlar,bir üst modeli almaya zorluyorlar insanları.Yorumlara katılıyorum IOS10'u alması imkansız görünüyor.

Hocam ios9'u alacağını düşünüyorum fakat telefon alacaksanız android de düşünmenizi öneririm kitkat güncellemesiyle baya optimize bir hal aldı 1-2 güncelleme sonra ios'un stabilize haline yakın bir sistem sunacaklarını düşünüyorum.Şahsi tavsiyem androidi es geçmeyin çünkü 2.el alacak bile olsanız 5'i bin liradan aşşağı bulmanızın bir imkanı yok tanıdık birisi satmıyorsa yada kazıklanmıyorsanız.

Dostum Android kullanıcısıyım fakat telefon belirli bir yerden sonra hantallaşıyor. Alacağım cihazı 2.el alacağım o doğru bütçe 1.200 TL bu fiyata İphone 5 almayı düşünüyorum, benim amacım zaten 2 sene güzel güncel bir biçimde kullanayım, ondan sonra zaten İphone serisinin en son modeline geçiş yaparım. @Recep Baltaş , @MF sizinde görüşlerinizi almak isterim.

Şuan bile Iphone 3Gs ve 4 kullananlar var, hemde büyük bir kitle.
Iphone 5 kesinlikle 2 yılı rahat götürür.

İphone 5 iki sene değil 5 sene bile gider.
Fazla abartmiyimde yani 3 yada 4 yıl falan gidebilir.Çünkü İphone bildiğiniz üzer Firmware konusunda diğer telefon markalarından daha fazla destek veriyor

İphone 5 iki sene değil 5 sene bile gider.
Fazla abartmiyimde yani 3 yada 4 yıl falan gidebilir.Çünkü İphone bildiğiniz üzer Firmware konusunda diğer telefon markalarından daha fazla destek veriyor
Yok dostum 3 yıl vereceğini zannetmiyorum ama bakalım.

iPhone 5'in fabrika çıkışı sonrası ömrü 8 yıldır güncellik kapsamı olarak 6 yıldır.

Bütçem yok diyorsun , Benden demesi biraz sabret ıphone 6 yeni bir tasarımla geleceği için diğer modelleri geride bırakacak. Bu şekil bir şey söz konusu olduğunda 5s , 5 fiyatına geriler. 5s de 5 e nazaran sistem olarak daha gelişmiş ve 64bit tabanlı bir cihaz, Seni 4 sene bir aksilik olmazsa güncel tutar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…