iPhone 5 iOS 9'a güncellenmeli mi?

iPhone 5'i olanlar ve iOS 9'a güncelleyenler uzun süreli kullanımda performansta kayıp oldu mu? Bilgisayarım olmadığı için OTA üzerinden güncelleme yapacağım. Yorumlarınızı yaparken restore ile mi yoksa OTA güncellemesi mi? Belirtirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
9.1 beklemeni öneririm. Şayet benim iPhone 5 cihazımda kilitlerken bile takılmalar oluyor o kadar berbat bir güncelleme olmuş. Tabii bu sorun belkide sadece bana özelde gelebilir. iOS 9.1 daha stabil olacak ama. Ona göre karar ver.

6 Plus kullanırken bile sorun yaşayanlar var. Şu anlık geçmeni önermiyorum. Ancak ilerde güncelleme vs. ile düzenlenirse güncellemende fayda var.

Sorunlar çok fazla can sıkıcı değil. Geçmek istersen ve sorunları pek kafana takmayacaksan bir çok güzel yeniliği görebilirsin.

Çıktığı an indirdim bee.. :D Sazan misali atladım. :D Ama işin ilginç tarafı 4s'e de Düz İphone 5'ime de kurdum. Sorun yok. Performans konularında hak veriyorum. Özellikle 4s kendi yaşını belli ediyor. Biraz kasıyor. İphone 5 de biraz yavaşladı gibi.

Sazanlardan biride benim :D . Whatsapp a falan girerken 1sn falan siyah ekran oluyor daha sonra giriyor bazı uygulamalarda da oluyor bu, kilit ekranında arada takılma oluyor, fazla can sıkan sorunlar yok ama yine de sen bilirsin dediğim hatalara tahammül edemezsen geçme. Bence yakın zamanda bir güncelleme gelir.

Evet sazan sürüsüne bende üyeyim arkadaşlar. İphone 5c'ye yükledim keşke yüklemeseydim. Performans yavaşlığı yaşıyor telefon ancak çok önemli şekilde değil. Ancak güncellemenin tek iyi yanı pil tasarrufu olması. Performans konusunda 5 serilerinde kötü oldu.

Yine sazan gibi atladım eyvahhh! :D Yükledim geri nasıl döneceğiz? İçi ağzına kadar müzik dolu üstelik..

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı