IPhone 5 iTunes "iPhone, yazılım güncelleme için hazırlanıyor..." ekranında kaldı

Batuhandn

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İstanbul / Türkiye
Merhaba,
Elimde bir iPhone 5 var ve ben bu iPhone 5'i açmak istiyorum. Telefon 3 yıl önce recovery Mode'a girmişti ve bir daha açılmamıştı. Şimdi ITunes'i indirdim ve telefonu gördü sonrada onarımı başlattım. İşletim sistemini düzeltirken/ güncellerken yaklaşık bi' 45 dk geçti sonra bilgisayarın başına geçtiğimde "iPhone, yazılım güncelleme için hazırlanıyor..." da takılı kaldı 2-3 saat bekledim ve aynı yerde takılı kaldı. Şimdi devam ettirmek için ne yapmam lazım?

Ekran Görüntüsü (114).png

Not: Telefonun Açma/Kapama tuşu, ses kısma tuşu çalışmıyor.(ses açma tuşu çalışıyor).

Merhaba,
Elimde bir iPhone 5 var ve ben bu iPhone 5'i açmak istiyorum. Telefon 3 yıl önce recovery Mode'a girmişti ve bir daha açılmamıştı. Şimdi ITunes'i indirdim ve telefonu gördü sonrada onarımı başlattım. İşletim sistemini düzeltirken/ güncellerken yaklaşık bi' 45 dk geçti sonra bilgisayarın başına geçtiğimde "iPhone, yazılım güncelleme için hazırlanıyor..." da takılı kaldı 2-3 saat bekledim ve aynı yerde takılı kaldı. Şimdi devam ettirmek için ne yapmam lazım?

Eki Görüntüle 1472171

Not: Telefonun Açma/Kapama tuşu, ses kısma tuşu çalışmıyor.(ses açma tuşu çalışıyor).
Cihazı kurtarma modunda bağlıyorsunuz değil mi?

2 hafta önce iPhone 5 telefona yazılım atmak zorunda kalmıştım maximum 40 dakika sürdü her şeyi ile.
Görev Yöneticisi'nden bakar mısın iTunes internetin ne kadarını kullanıyor.

iTunes sürümünüz güncel mi?
Başka bir kablo ya da USB Portu deneyin bazen portlar sorun çıkarabiliyor
Arkadaşımın dediği gibi 3uTool programını da deneyebilirsiniz

Sonucu bildirirseniz yardımlaşabilir. Kolay gelsin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı