womanizer217 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 420 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #1 Umut Nas dedi: Uygulama falan ekleyebilirsiniz, ben Jailbreak ile iPhone 5'imde denemistim, basariyla basariyla sonuclandi. Genişletmek için tıkla... Hocam elimde iPhone 5 var ve Jailbreak yapmak istiyorum fakat internette adamakıllı bir kaynak bulamadım. Ne önerirsiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2023
Umut Nas dedi: Uygulama falan ekleyebilirsiniz, ben Jailbreak ile iPhone 5'imde denemistim, basariyla basariyla sonuclandi. Genişletmek için tıkla... Hocam elimde iPhone 5 var ve Jailbreak yapmak istiyorum fakat internette adamakıllı bir kaynak bulamadım. Ne önerirsiniz?
rofl Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.322 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 10 Haziran 2023 #2 womanizer217 dedi: Hocam elimde iPhone 5 var ve Jailbreak yapmak istiyorum fakat internette adamakıllı bir kaynak bulamadım. Ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Eski cihazlar icin belirli basli Jailbreak uygulamalari var. Kolayca uygulanabiliyor. iOS surumu nedir, ona gore yardimci olalim.
womanizer217 dedi: Hocam elimde iPhone 5 var ve Jailbreak yapmak istiyorum fakat internette adamakıllı bir kaynak bulamadım. Ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Eski cihazlar icin belirli basli Jailbreak uygulamalari var. Kolayca uygulanabiliyor. iOS surumu nedir, ona gore yardimci olalim.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.614 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #3 womanizer217 dedi: Hocam elimde iPhone 5 var ve Jailbreak yapmak istiyorum fakat internette adamakıllı bir kaynak bulamadım. Ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... H3LIX veyahut daha kolay yontemler mevcut. Buradan kok3shiX profilini indirin ve start yapin, sonrasinda Cydia gelecek ve Jailbreak atmis olacaksiniz. Bende ayni yontemle jailbreak attim. Jailbreaks Download the latest jailbreaks online, for free! jailbreaks.app
womanizer217 dedi: Hocam elimde iPhone 5 var ve Jailbreak yapmak istiyorum fakat internette adamakıllı bir kaynak bulamadım. Ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... H3LIX veyahut daha kolay yontemler mevcut. Buradan kok3shiX profilini indirin ve start yapin, sonrasinda Cydia gelecek ve Jailbreak atmis olacaksiniz. Bende ayni yontemle jailbreak attim. Jailbreaks Download the latest jailbreaks online, for free! jailbreaks.app
womanizer217 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 420 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #4 rofl dedi: Eski cihazlar icin belirli basli Jailbreak uygulamalari var. Kolayca uygulanabiliyor. iOS surumu nedir, ona gore yardimci olalim. Genişletmek için tıkla... IOS 10.4
rofl dedi: Eski cihazlar icin belirli basli Jailbreak uygulamalari var. Kolayca uygulanabiliyor. iOS surumu nedir, ona gore yardimci olalim. Genişletmek için tıkla... IOS 10.4
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.614 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #5 womanizer217 dedi: IOS 10.4 Genişletmek için tıkla... 10.4 olması imkansız, son sürüm IOS 10.3.4 bu siteden kok3shiX profilini indirin. Jailbreaks Download the latest jailbreaks online, for free! jailbreaks.app
womanizer217 dedi: IOS 10.4 Genişletmek için tıkla... 10.4 olması imkansız, son sürüm IOS 10.3.4 bu siteden kok3shiX profilini indirin. Jailbreaks Download the latest jailbreaks online, for free! jailbreaks.app