S Swappozz Hectopat Katılım 14 Ocak 2015 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2015 #1 iPhone 5'imde saati ayarladığımda ekranı kilitleyince saat ilerlemiyor takılı kalıyor nasıl çözebilirim?
iPhone 5'imde saati ayarladığımda ekranı kilitleyince saat ilerlemiyor takılı kalıyor nasıl çözebilirim?
SemihUluca Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2014 Mesajlar 1.381 Makaleler 1 Yer Kütahya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem 14 Ocak 2015 #2 Ayarlar/Genel/Tarih ve Saat otomatik ayarlarını kapatıp açın. Ayarlar/Genel/Tarih ve Saat saat dilimini Türkiye olarak seçin.
Ayarlar/Genel/Tarih ve Saat otomatik ayarlarını kapatıp açın. Ayarlar/Genel/Tarih ve Saat saat dilimini Türkiye olarak seçin.
S Swappozz Hectopat Katılım 14 Ocak 2015 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2015 #3 Denedim olmadı.
SemihUluca Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2014 Mesajlar 1.381 Makaleler 1 Yer Kütahya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem 14 Ocak 2015 #4 IOS güncel değil mi?
SemihUluca Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2014 Mesajlar 1.381 Makaleler 1 Yer Kütahya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem 14 Ocak 2015 #6 iOS: Tarih ve saat ile ilgili sorunları giderme - Apple Destek
S Swappozz Hectopat Katılım 14 Ocak 2015 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2015 #7 Telefonu bilgisayara bağlayınca saat ve tarih bilgisayaradakiyle aynı oluyo ama kabloyu çıkarınca yine ekranı kilitleyince saat donuyor ve ilerlemiyor
Telefonu bilgisayara bağlayınca saat ve tarih bilgisayaradakiyle aynı oluyo ama kabloyu çıkarınca yine ekranı kilitleyince saat donuyor ve ilerlemiyor
Ceroder Hectopat Katılım 12 Ocak 2015 Mesajlar 127 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2015 #8 Swappozz dedi: Telefonu bilgisayara bağlayınca saat ve tarih bilgisayaradakiyle aynı oluyo ama kabloyu çıkarınca yine ekranı kilitleyince saat donuyor ve ilerlemiyor Genişletmek için tıkla... İlk aldığınız günden beri mi böyle yoksa aldığınız günden sonraki dönemlerde mi bu sorun çıkmaya başladı ?
Swappozz dedi: Telefonu bilgisayara bağlayınca saat ve tarih bilgisayaradakiyle aynı oluyo ama kabloyu çıkarınca yine ekranı kilitleyince saat donuyor ve ilerlemiyor Genişletmek için tıkla... İlk aldığınız günden beri mi böyle yoksa aldığınız günden sonraki dönemlerde mi bu sorun çıkmaya başladı ?
S Swappozz Hectopat Katılım 14 Ocak 2015 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2015 #9 İlk aldığım hafta saate o kadar dikkat etmiyodum o yüzden malesef bilemiyorum
Ceroder Hectopat Katılım 12 Ocak 2015 Mesajlar 127 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2015 #10 Swappozz dedi: İlk aldığım hafta saate o kadar dikkat etmiyodum o yüzden malesef bilemiyorum Genişletmek için tıkla... Saat uygulamasını kapayın. Sonra iPhone 5'inizi kapatıp açın. Eğer olmazsa ayarlar kısmından Tarih ve Zaman kısmından otomatik kontrol et/otomatik ayarla ayarını açın. Sonra tekrar iPhone 5'inizi kapatıp açın.
Swappozz dedi: İlk aldığım hafta saate o kadar dikkat etmiyodum o yüzden malesef bilemiyorum Genişletmek için tıkla... Saat uygulamasını kapayın. Sonra iPhone 5'inizi kapatıp açın. Eğer olmazsa ayarlar kısmından Tarih ve Zaman kısmından otomatik kontrol et/otomatik ayarla ayarını açın. Sonra tekrar iPhone 5'inizi kapatıp açın.