iPhone 5 Kullanılır mı?

• Konuyu başlatan kori
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 5.004

kori

Megapat
Daha fazla  
Şu an kullandığım telefon LG G3 ve CyanogenMod 13 kullanıyorum. Geçen haftaya kadar hep stock Android'i sevmişimdir hatta Nexus 6P almayı planlamışımdır ama birden Android'i sevmemeye başladım ve iPhone'a ilgi duymaya başladım.
Bir yakınımda iPhone 5 var. Sizce G3'ü ona verip iPhone 5 kullanmak mantıklı mıdır?
Bahsettiğim kişiyle farklı şehirlerdeyiz bu nedenle 3 gün kullanıp beğenmezsem geri veririm gibi bir seçeneğim yok.
Oyun çok fazla oynamıyorum, hatta sadece Clash of Clans oynuyorum diyebilirim. Ekranı bana küçük gelir mi? (G3: 5.5", iPhone 5: 4")

Bence mantıklı değil. Hiç araştırmadım ancak yakın zamanda güncelleme desteği kesilecektir onun ve cyanogenmod 13 vs. gibi şeyler kuramazsınız (emin değilim belki bitmiştirde) üstelik 5 küsür inç ekrandan 4 inç ekrana geçince CoC'da zorluk çekebilirsiniz.

2016 senesinde artık 5" ve altına pek fazla inmemek daha yararlı olur. 2K çözünürlüğe sahip telefonlar piyasaya sunulmuşken HD bile olmayan küçük ekranlara tıkılmanı istemem. Iphone 6 al imkan varsa.

Şöyle söyleyeyim:
iPhone 5s 64 bit destekli bir telefon yani bu daha iyi bir performans demektir. Daha güncel sistemdir yani güncelleme desteği 5'e göre daha iyi. Kameraya laf söylemek zaten yanlış olur o tip telefon için gayet çok iyi bir kamerası var. Panorama, hızlı çekim, slow motion gibi birçok özelliği var. 5S almak her yönden mantıklı.

Eğer 5 almayı düşünüyorsanız vazgeçmelisiniz. 5s daha güncel ve çok daha performanslı bir telefon. Eğer 5 alırsanız sonra telefonunuzdan memnun olmayabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı