iPhone 5 Kullanılır mı?

• Konuyu başlatan kori
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 5.004
Şöyle söyleyeyim:
iPhone 5s 64 bit destekli bir telefon yani bu daha iyi bir performans demektir. Daha güncel sistemdir yani güncelleme desteği 5'e göre daha iyi. Kameraya laf söylemek zaten yanlış olur o tip telefon için gayet çok iyi bir kamerası var. Panorama, hızlı çekim, slow motion gibi birçok özelliği var. 5S almak her yönden mantıklı.

Eğer 5 almayı düşünüyorsanız vazgeçmelisiniz. 5s daha güncel ve çok daha performanslı bir telefon. Eğer 5 alırsanız sonra telefonunuzdan memnun olmayabilirsiniz.
Sıfırdan telefon alacak olsam zaten iPhone 5'i düşünmem, 5S veya 6 alırım ama dediğim gibi bir yakınımla telefonları değiştireceğiz yani satın almayacağım.

Ben şu anda iPhone 5 kullanıyorum. Xperia Z2'im vardı. Bende sizin gibi Android'den sıkılmıştım. İlk bir hafta cihaz hoşuma gitti. Ama şu an pişmanım. Pili dayanmıyor ve oyun,film vb. şeylerde küçük geliyor. Almanızı önermiyorum.

Ben şu anda iPhone 5 kullanıyorum. Xperia Z2'im vardı. Bende sizin gibi Android'den sıkılmıştım. İlk bir hafta cihaz hoşuma gitti. Ama şu an pişmanım. Pili dayanmıyor ve oyun,film vb. şeylerde küçük geliyor. Almanızı önermiyorum.
Tam aradığım cevap, teşekkürler.

Telefon konusunda önerimdir. Ekran kalitesinden çok; büyüklüğüne ve core sayısına, çipset hızına dikkat et. (G3 daha güçlü)

Kasa olarak aşırı sağlam, çizilme her cihazda olabilir elbet ama ben çok fazla yere düşürmeme rağmen 2 yıl sıkıntısız kullandım. Ama kısa zaman sonrs güncelleme desteği kesilebilir, çünkü Apple Store'da bile bazı oyunları indiremiyor uyumluluk sağlamıyor, sırf bu yüzden cihazı değiştirdim.

Seninle aynı düşüncedeyim biliyor musun. :D LG G2'ye yapmadığım kalmadı, kurmadığım ROM kalmadı ve bu aralar aslında iPhone'ye değilde iOS'a ilgi duymaya başladım. Ancak alırsam en fazla 6 alabilirim, 6'yada para vereceğime gider S7 falan alırım en azından donanımım var derim. G3 İle devam et bence, iOS ne kadar stabil olsada bize yaramayabilir. Biz ROM atıp sıkılan kişileriz, iOS'da yapabilecek hiçbirşey yok. :D

Bir aralar ios için de birkaç teknik vardı hatırlamıyorum ama. Biraz daha açık kaynak sunuyordu birkaç ayar detay vs. Iphone 6 da var mı bilmiyorum en son birileri kırmıştı kıramamıştı derken kayış koptu.(adını hatırlayan varsa yazabilir)

Seninle aynı düşüncedeyim biliyor musun. :D LG G2'ye yapmadığım kalmadı, kurmadığım ROM kalmadı ve bu aralar aslında iPhone'ye değilde iOS'a ilgi duymaya başladım. Ancak alırsam en fazla 6 alabilirim, 6'yada para vereceğime gider S7 falan alırım en azından donanımım var derim. G3 İle devam et bence, iOS ne kadar stabil olsada bize yaramayabilir. Biz ROM atıp sıkılan kişileriz, iOS'da yapabilecek hiçbirşey yok. :D
Aynen, kurcalamayı ben de seviyorum :D

Ağustos 2015'ten beri servis ve tüketici hakem heyeti ile uğraştığım için z3'ten sonra zorunlu olarak İphone 5 kullanmaya başladım. Zaten z3'ten sonra '' Android pişmanlıktır. '' diye düşünmeye başladım. Bence iphone 5'e geçebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı