iPhone 5 ne kadar eder?

Pil sağlığını nasıl öğrenebilirim?

Bunun için, Console uygulamasını başlatın ve telefonunuzu lightning kablosuyla bilgisayarınıza takın. Arama bölümüne “battery health” yazdıktan sonra cihazınızın mevcut pil seviyesi, herhangi bir batarya sorunu olup olmadığı ve kullanılan güç kaynağı ile ilgili ayrıntılara ulaşabilirsiniz. Derdim ama gerek yok ortalama ne kadar gidiyor.

Merhabalar. Elimde Apple iPhone 5 16 GB modeli var. Telefonun 2. sahibiyim. Önceki sahibi bir akrabam. Bu telefonu satmak istiyorum ancak kutu ve orijinal şarj aleti mevcut değil. Yanında pull and Bear'dan aldığım silikon kılıf vereceğim. Aşağıya fotoğraflarını bırakıyorum. Sizce bu telefonu ne kadara satabilirim? Ederine göre ilan açacağım.

Eki Görüntüle 869810

Eki Görüntüle 869811

Eki Görüntüle 869813

Eki Görüntüle 869814

Eki Görüntüle 869816

Eki Görüntüle 869817

Eki Görüntüle 869818

1 sene önce falan iPhone 5S 'i 50 liraya satmıştım.😄

İtools programına bağla orada söylüyor pil sağlığını. En son güncellemen hangi sürüm ona göre eğer ayarlar kısmında pile girince pil sağlığı yazıyorsa oradan öğrenebilirsiniz.

2014 ve daha sonrasında çıkan, yani iPhone 6 ve üstü bir iPhone'a sahipseniz batarya sağlığına erişmek için öncelikle iOS 11.3 güncellemesini yapmanız gerekiyor. Ardından ayarlar -> pil -> pil sağlığı adımlarını izlemelisiniz. Ama sizinki iPhone 5 bu nedenle sizin kaç dk de şarj olduğunu ve ne kadar gittiğini söylemeniz yeterlidir diye düşünüyorum.

Maalesef uzun zamandır kullanmadığım için pil sürelerini bilmiyorum. Üstelik Battery Life uygulaması minimum IOS 12 istiyor.

Abi şaka mısınız kimse 400 falan vermez bu cihaza evet bu fiyatlara satılması lazım belki ama alan olacağını sanmıyorum bende 5S var 250 TL'ye veriyorum hala pazarlık isteyen oluyor vazgeçtim bende başucunda alarm olarak onu kullanıyorum kendisini iPod olarak kullanıyorum diyelim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı