xxxtentac!on Megapat Katılım 19 Şubat 2016 Mesajlar 944 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2018 #11 Plyra dedi: iPhone 5s ile iPhone 5 arasında donanımsal olarak çok fark var. Çalışsa bile kasmadan oynamanız pek mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Ya deneme amaçlı bakalım nasıl çalışıyor. Umut fakirin ekmeği.
Plyra dedi: iPhone 5s ile iPhone 5 arasında donanımsal olarak çok fark var. Çalışsa bile kasmadan oynamanız pek mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Ya deneme amaçlı bakalım nasıl çalışıyor. Umut fakirin ekmeği.
Phantom334 Megapat Katılım 15 Ocak 2015 Mesajlar 374 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oto Tamirci 24 Mart 2018 #12 Oyun şuan beta sürümde gibi ip8+ ile bile arada kasma yapıyor. Sanmıyorum ip5 e geleceğini.
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 24 Mart 2018 #13 Ben şu an 7 modeli ile oynuyorum açıkçası kasma veya donma yok hiç. Ama ben de düşünmüyorum 5 modeline uyumluluk sağlayacaklarını.
Ben şu an 7 modeli ile oynuyorum açıkçası kasma veya donma yok hiç. Ama ben de düşünmüyorum 5 modeline uyumluluk sağlayacaklarını.
Umut Özgan Megapat Katılım 13 Temmuz 2015 Mesajlar 665 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2018 #14 Şuan 5s'de açmıyor. Belki güncelleme ile düzeltirler.
xxxtentac!on Megapat Katılım 19 Şubat 2016 Mesajlar 944 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2018 #15 Evet bugün denedim hem TutuApp uygulamasından hem de ipa dosyasını indirerek ama yükleniyor kısmında yüklenemedi hatası veriyor.
Evet bugün denedim hem TutuApp uygulamasından hem de ipa dosyasını indirerek ama yükleniyor kısmında yüklenemedi hatası veriyor.
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 26 Mart 2018 #16 Büyük ihtimal uygulamaya kurdukları bir yazılım cihazın modeline göre kendini iptal ediyor olabilir. Uyumsuz model gördüğü an kapatıyor kendini direk.
Büyük ihtimal uygulamaya kurdukları bir yazılım cihazın modeline göre kendini iptal ediyor olabilir. Uyumsuz model gördüğü an kapatıyor kendini direk.
xxxtentac!on Megapat Katılım 19 Şubat 2016 Mesajlar 944 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2018 #17 painkiller dedi: Büyük ihtimal uygulamaya kurdukları bir yazılım cihazın modeline göre kendini iptal ediyor olabilir. Uyumsuz model gördüğü an kapatıyor kendini direk. Genişletmek için tıkla... Aynen
painkiller dedi: Büyük ihtimal uygulamaya kurdukları bir yazılım cihazın modeline göre kendini iptal ediyor olabilir. Uyumsuz model gördüğü an kapatıyor kendini direk. Genişletmek için tıkla... Aynen
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 26 Mart 2018 #18 xxxtentac!on dedi: Aynen Genişletmek için tıkla... Var mı bir planın? Yeni cihaz alacak kadar bağımlı mısın bakalım PUBG'ye
xxxtentac!on dedi: Aynen Genişletmek için tıkla... Var mı bir planın? Yeni cihaz alacak kadar bağımlı mısın bakalım PUBG'ye
xxxtentac!on Megapat Katılım 19 Şubat 2016 Mesajlar 944 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2018 #19 painkiller dedi: Var mı bir planın? Yeni cihaz alacak kadar bağımlı mısın bakalım PUBG'ye Genişletmek için tıkla... Telefon zaten eski bataryada iyice kötüleşti performans çok olmasa da düştü artık yeni çıkan uygulamaları da desteklemiyor büyük ihtimal değiştireceğim.
painkiller dedi: Var mı bir planın? Yeni cihaz alacak kadar bağımlı mısın bakalım PUBG'ye Genişletmek için tıkla... Telefon zaten eski bataryada iyice kötüleşti performans çok olmasa da düştü artık yeni çıkan uygulamaları da desteklemiyor büyük ihtimal değiştireceğim.