Mercaen Kilopat Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 553 Çözümler 2 6 Ocak 2022 #1 Selam arkadaşlar iPhone 5 oyun ve uygulamalarını PC'den internetten indirme yolu var mı?
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.935 Makaleler 6 Çözümler 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2022 #2 Mercaen dedi: Selam arkadaşlar iPhone 5 oyun ve uygulamalarını PC'den internetten indirme yolu var mı? Genişletmek için tıkla... İnternetten kastın Android'deki APK misali mi?
Mercaen dedi: Selam arkadaşlar iPhone 5 oyun ve uygulamalarını PC'den internetten indirme yolu var mı? Genişletmek için tıkla... İnternetten kastın Android'deki APK misali mi?
Y YasarPKS Picopat Katılım 13 Ekim 2021 Mesajlar 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2022 #3 Jobs dedi: İnternetten kastın Android'deki APK misali mi? Genişletmek için tıkla... App storeden indirilmiyor. Onun yerine iTunes gibi vb yerlerden indirip telefona kurulur mu diyor.
Jobs dedi: İnternetten kastın Android'deki APK misali mi? Genişletmek için tıkla... App storeden indirilmiyor. Onun yerine iTunes gibi vb yerlerden indirip telefona kurulur mu diyor.
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.935 Makaleler 6 Çözümler 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2022 #4 YasarPKS dedi: App storeden indirilmiyor. Onun yerine iTunes gibi vb yerlerden indirip telefona kurulur mu diyor. Genişletmek için tıkla... Eski iTunes sürümleri ile indirilebilir çünkü eski iTunes'lerin içinde AppStore mevcut.
YasarPKS dedi: App storeden indirilmiyor. Onun yerine iTunes gibi vb yerlerden indirip telefona kurulur mu diyor. Genişletmek için tıkla... Eski iTunes sürümleri ile indirilebilir çünkü eski iTunes'lerin içinde AppStore mevcut.
Mercaen Kilopat Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 553 Çözümler 2 6 Ocak 2022 #5 Hangi sürüm acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2022
Vesprimus Megapat Katılım 6 Ağustos 2015 Mesajlar 871 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İndie Game Developer 12 Ocak 2022 #6 iTunes64 Setup 12.1.3.6 çok özel sürümdür dosyayı ben upload ettim yinede virüs taraması yaparsınız. Bu sürüm internette pek yok, önceden 1-2 sene önce Apple - Destek'den indirmiştim. Genel olarak indirebilieceğiniz yerler; iTunes64 Setup 12.1.3.6 Manuals, Specs, and Downloads - Apple Support Manuals, technical specifications, downloads, and more for Apple software and hardware support.apple.com iTunes Releases / IPSW Downloads (Güvenilir mi bilmiyorum.)
iTunes64 Setup 12.1.3.6 çok özel sürümdür dosyayı ben upload ettim yinede virüs taraması yaparsınız. Bu sürüm internette pek yok, önceden 1-2 sene önce Apple - Destek'den indirmiştim. Genel olarak indirebilieceğiniz yerler; iTunes64 Setup 12.1.3.6 Manuals, Specs, and Downloads - Apple Support Manuals, technical specifications, downloads, and more for Apple software and hardware support.apple.com iTunes Releases / IPSW Downloads (Güvenilir mi bilmiyorum.)
Mercaen Kilopat Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 553 Çözümler 2 13 Ocak 2022 #7 Kardeş verdiğin için teşekkürler ancak bu sürüm bende çalışmıyor sende çalışıyor mu?