J jackliverbird Ziyaretçi 9 Eylül 2013 #1 Arkadaşlar cep telefonu satın almaya karar verdim ve başlıktaki seçeneklerden birine karar vermek istiyorum. Acaba önerileriniz ve sebeplerini yazabilir misiniz? Bir de Recep ağabey de yorum atarsa sevinirim.
Arkadaşlar cep telefonu satın almaya karar verdim ve başlıktaki seçeneklerden birine karar vermek istiyorum. Acaba önerileriniz ve sebeplerini yazabilir misiniz? Bir de Recep ağabey de yorum atarsa sevinirim.
A Anıl Sezer Ziyaretçi 9 Eylül 2013 #2 Yarın iPhone 5S ve 5C modelleri duyrulacak. Yakında da Samsung Note 3 piyasaya çıkacak. Biraz bekleyin derim.
Yarın iPhone 5S ve 5C modelleri duyrulacak. Yakında da Samsung Note 3 piyasaya çıkacak. Biraz bekleyin derim.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 10 Eylül 2013 #3 5S çıkarken 5 alma.
serbay52 Hectopat Katılım 18 Ağustos 2013 Mesajlar 123 10 Eylül 2013 #4 Bence de 5s çıkmak üzereyken 5 almak saçmalık olur gibime geliyor. Samsung asla önermem kendi açımdan.
Bence de 5s çıkmak üzereyken 5 almak saçmalık olur gibime geliyor. Samsung asla önermem kendi açımdan.