iPhone 5C açılmıyor

Erdo2525

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Beylikdüzü
Daha fazla  
Herkese merhaba! Babamın evinde eski kutuları karıştırırken hiç açılmamış daha kutusunda bulunan bir iPhone buldum. iPhone 5 gibiydi ama kasası benzemiyordu çok kısa araştırmayla 5C olduğunu öğrendim. Telefon çalışıyor mu ya da ne durumda merak ettim ve hemen şarja taktım bir türlü açılmadı herhalde uzun yıllar kutuda kaldığı için bataryası bitti başka bir şey düşünemiyorum sizce sebebi ne? Nasıl çözebilirim? Şimdiden teşekkürler!

Bataryasından olabilir. Böyle eski IPhone'ların bataryası uzun süre kutuda durunca maalesef mevta oluyor.

Telefonu bulduğunda kutusunda yada telefonun üstündeki etiketleri güvenlik bantları falan sökülmüş müydü?

Telefonu bulduğunda kutusunda yada telefonun üstündeki etiketleri güvenlik bantları falan sökülmüş müydü?
Yani telefonun üstünde jelatini falan her şeyi duruyordu yıllar önce babama iş yerinden vermişler o da gerek duymayınca bir yere kaldırmış.

Bataryasından olabilir. Böyle eski IPhone'ların bataryası uzun süre kutuda durunca maalesef mevta oluyor.

Benim de aklıma ilk o geldi başka bir şeyi olduğunu düşünmüyorum.

Batarya ucuza değişir. Anakartı da kendiniz değiştirebilirsiniz zaten ufak zahmeti var o kadar.

iPhone 5C anakartı öyle her yerde yoktur diye düşünüyorum daha hiç bakmadım. Batarya için de telefoncuya gideyim en kısa sürede ben acaba buradan yapabileceğim bir şey var mı aslında onu sormak istemiştim.

Anakartı yurt dışından getirtebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…