R Rollinginthejar Hectopat Katılım 27 Nisan 2013 Mesajlar 13 21 Kasım 2014 #1 1 aylık 5C telefonumun orta tuşu iyice içeri girdi, bunu Apple Store'de düzeltirler mi? Birde arkası çok kirleniyor..
1 aylık 5C telefonumun orta tuşu iyice içeri girdi, bunu Apple Store'de düzeltirler mi? Birde arkası çok kirleniyor..
gsenesgs1923 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2014 Mesajlar 508 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2014 #2 Garantisi halen mevcutsa düzeltirler.Hatta yeni bir cihaz bile alabilirsin.
R Rollinginthejar Hectopat Katılım 27 Nisan 2013 Mesajlar 13 21 Kasım 2014 #3 Silinen üye dedi: Garantisi halen mevcutsa düzeltirler.Hatta yeni bir cihaz bile alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Mevcut hocam da Sakaryadayım ben, illa İstanbul'a gitmek zorunda mıyım?
Silinen üye dedi: Garantisi halen mevcutsa düzeltirler.Hatta yeni bir cihaz bile alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Mevcut hocam da Sakaryadayım ben, illa İstanbul'a gitmek zorunda mıyım?
swindler Hectopat Katılım 7 Nisan 2014 Mesajlar 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2014 #4 Orta tuş benimde içe göçtü, garantisi var ancak vatan bilgisayardan almıştım vatan bilgisayar ile görüşmem mi gerekiyor?
Orta tuş benimde içe göçtü, garantisi var ancak vatan bilgisayardan almıştım vatan bilgisayar ile görüşmem mi gerekiyor?
Batuhan K Hectopat Katılım 26 Şubat 2014 Mesajlar 287 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar mühendisliği öğrencisi. 21 Kasım 2014 #5 Bende de 5C var ama orta tuşun göçmesi anormal bir durum, servis veya apple store ile görüşün değişim yaparlar.
Bende de 5C var ama orta tuşun göçmesi anormal bir durum, servis veya apple store ile görüşün değişim yaparlar.
gsenesgs1923 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2014 Mesajlar 508 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2014 #6 Aldığın yere götürebilirsin fakat telefonun gelmesi 2-3 haftayı bulur. Vede telefonu değiştirmeyip tamir de ettirebilirler. Bunun için en güzeli appel stora götürüp kendiniz vermeniz.
Aldığın yere götürebilirsin fakat telefonun gelmesi 2-3 haftayı bulur. Vede telefonu değiştirmeyip tamir de ettirebilirler. Bunun için en güzeli appel stora götürüp kendiniz vermeniz.
onur enes Hectopat Katılım 28 Ekim 2014 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2014 #7 Aldığın yere götürebilirsin veya kargoyla götürebilirsin