iPhone 5'e Kolonya Döküldü

Sercan Koçkan

Hectopat
Telefonu mikrofiber bez ve Tütün kolonyası ile silerken üzerine Kolonya doktüm yalnışlıkla ve ekranı güzelce sildim. 2-3 dakka sonra ekranda Mavilik belirdi ben de ekranın üstünde Glas t.r vardı onu çıkrattım ama leke ekranın kendisinde olduğunu fark ettim. Telefonu o halde 3 dakka falan kullandım şimdi kapatıp pirincin içinde balkona koydum. Telefonu 5 ay önce Elektro World'den aldım garanti kapsamına girer mi ? Bir de eski haline gelmesi için ne kadar tutar parça değişimi falan ?

Hayır. Kullanıcı hatası. Böyle durumlarda garantiye girmez. Ayrıca telefon aldığınızda ne yapın ne edin kasko yaptırın.

Ayrıca sadece ekran ise 300-800 arası.

Geçmiş olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kolonya uçucu bir şeydir. Alkollüdür. Yani kurumuştur ancak ekrana zarar vermiştir bence. Garantiye vericekseniz sıkı bir bahaneniz olmalı.

Bahane:
VOL1:Telefonum birden renkleri karıştı.
Kapatıp açtığımda ekranda mavi lekeler gördüm
VOL2:Telefonum ısınıp kapandı. [Kapanıp ısındı'da olur ]
Açtığımda mavi renkler belirdi.
VOL3:Telefonum kapanıp ısınıyor

iPhone 5 zaten ısı konusunda sıkıntılı ancak servis kolonyayı umarım anlamaz.

Bİri şurdan böyle geldi diğeri şurdan ortada çakıştılar bi ona çaktım bu buna baktım vazo düşmüş.

Anlarlar gibime geliyor, kokarlar falan serviste yaptırabilirsin. Her ne kadar çok yüksek bir ücret isteselerde. Bende iPad 2'nin çerçevesini kırdım, 250TL dediler kırık kullanıyorum, hiç bir sıkıntısı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…