Efe_Arslan81 Kilopat Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 481 Çözümler 3 14 Haziran 2024 #11 bekir07 dedi: Küçük ve kompakt bir telefon arıyordum önüme iPhone 5S çıktı telefon 2024 yılında hâlâ alınır mı? Telefon alo desin WhatsApp, Instagram ve bazı banka uygulamaları eski sürüm de olur açsın yeter. Telefonda oyun oynamıyorum PC'de oynuyorum. Genişletmek için tıkla... yeni SE modellerine bak.
bekir07 dedi: Küçük ve kompakt bir telefon arıyordum önüme iPhone 5S çıktı telefon 2024 yılında hâlâ alınır mı? Telefon alo desin WhatsApp, Instagram ve bazı banka uygulamaları eski sürüm de olur açsın yeter. Telefonda oyun oynamıyorum PC'de oynuyorum. Genişletmek için tıkla... yeni SE modellerine bak.
bekir07 Decapat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #12 XeNa34 dedi: Alınmaz kardeşim iPhone 7S falan alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yalnız iPhone 7S diye telefon yok.
XeNa34 dedi: Alınmaz kardeşim iPhone 7S falan alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yalnız iPhone 7S diye telefon yok.