iPhone 5S Batarya Bulma

Bertan_58

Megapat
Yer
İstanbul
Arkadaşlar merhaba. İphone 5s'e sahibiyim. Şöyle bir sorunum var:
Akşam saat 23.00'da telefon %100 iken şarjdan çıkardım. Sabah baktığımda telefon kapanmıştı, bende hemen garantiye götürdüm. Çalışan bana ''cihazı kullanarak pilini yıpratmışsın, 230 tl vererek batarya alabilirsin'' dedi.
230 tl bana göre batarya için çok fazla bir miktar. Orjinal uygun batarya nereden bulabilirim?
Teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha düşük fiyata batarya bulman zorlaşır. Ancak yan sanayi bulabilirsin ki ne kadar sağlıklı olur bilinmez. Bu arada cihazın garantisi devam ediyor mu? Ediyor ise kaçıncı ayında? Çünkü ilk bir yıl Apple batarya içinde garanti veriyor diye biliyorum. Bunuda göz önünde bulundur.

Apple müşteri hizmetlerini arayıp problemini bildir. Eğer batarya garanti kapsamındaysa Apple Store'dan randevu alıp onlara getirmeni isteyeceklerdir. Garanti dahilinde değil ise sitelerinde belirttikleri gibi 275 TL ve ya size teknik servisin verdiği fiyat karşılığında orijinal batarya ile değiştirirler. Aşağıda sitenin adresini bıraktım.
Kod:
https://support.apple.com/kb/index?page=servicefaq&geo=Turkey&product=iphone

Bende de iPhone 5 vardı. Bataryası şiştiği için değiştirmiştim. Orjinal olarak 70 tl'ye tanıdığım bir telefoncu değiştirmişti. Eğer tanıdığınız bir telefoncu felan varsa orda değiştirin. O kadar para vermeye gerek yok.

Eskiye göre çok daha iyi. Ekran kapalıyken sarjı biten telefon şimdi kapalıyken bitmiyor. Onceki wifi kapalı veya açık olsun 2 dakikada %1 iniyordu bunda ise 6 dakikada 1 iniyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı