iPhone 5S batarya önerisi

Abdulkadir_ege

Megapat
Daha fazla  
Selamlar. Babamın kullandığı iPhone 5S telefonun pili eskisi gibi gitmediğini, çabuk bittiğini söyledi ben de değiştirmek istiyorum. Hangi bataryayı önerirsiniz?

Deji ürünlerine bakabilirsin benim iPhone 6'ım sahte şarj aleti kullanmaktan anakartı yandı ama bataryaya sıçramamıştı Allah'tan yoksa show haberde falan görürdünüz beni. Kullandığım 1.5 sene boyunca sıkıntı çıkarmadı bana deji güvenebilirsin.

Bu işlemi üretici firmada yaptırmaktan daha iyi bir yol yok. Sahte bataryadan dolayı çok ciddi kazalar geçirebilir, sonucunda yaralanabilirsiniz.

5S için hiç düşünmeden DEJI kullanabilirsin. Apple'dan daha uygun olacaktır. Ben 6S telefonuma taktırdım, fazla memnunum. Çevremde minimum 15-20 kişiye daha tavsiye ettim, hepsi memnun.

Hortlatmış olucam ancak sonradan okuyacak arkadaşlara faydam dokunsun. Daha yüksek kapasite için aşağıdakini önerebilirim, annemin telefonunda kullanıyoruz gayet memnun

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı