iPhone 5S değişim

morpheus1

Megapat
Daha fazla  
Herkese merhaba ;

Yaklaşık bir ay öncesinde iphone 5s siyah telefonumu bazı sıkıntılardan dolayı servise yolladım . İki hafta sonra ise değişimden yeni telefon geldi . 0 gelen bu cihazın ekranın da mavi renkte bir çizgiyle karşılaştım ( Ölü piksel olduğunu düşünüyorum . ) Hatayı fark eder etmez telefonu tekrardan servise yolladım . İki hafta sonra aynı telefonu geri yolladılar . Benden de 1800 lira değişim parası istediler . Hem hatalı 0 telefon yolluyorlar . Hemde değişim için benden para istiyorlar . Servisle iletişime geçeceğim . Bu konuda ne düşünüyorsunuz ?

Tüketici hakları şikayet hattından bilgi almanızı öneririm. 175 olmalı numarası.

Yolladığın servis büyük ihtimal genpa sanırım. Genpa harici başka servise gönder.

Aldığın yere gönderdin başka telefon gönderdiler o arızalı yalnış anlamadım heralde. Ürününü sorunlu bulmuşlar ve değiştirmişler.
Ve sana arızalı başka bir telefon göndermişler. Eğer doğru anlaydışsam seni kandırmaya çalışmışlar arızalı telefonu sana verip kurtulmak için. Arayıp durumu anlat ikaz et yok hala anlamadıysalar Faturanı al tüketici hakları ve mahkeme.

Aradım servisi cihaza yetkisiz müdahale olduğunu ve yapcakları bişey olmadığını söylediler. Bende garantili bi cihazı neden açayım veya açtırayım dedim, yok içinde vida eksikmiş vs... Bende o zaman siz toplama telefon yolladınız bana ve sizin kendi servisinizdeki arkadaşlarınız cihazı tamir ederken içindeki bazı parçaları eksik montaj yapmışlar tüketici haklarına başvurucam diyince işin rengi değişti. Beni biraz beklettikten sonra tekrar telefonu göndermemi ve ellerinden geleni yapcaklarını söylediler. Kısacası yersen yapıyorlar. Bu arada gönderdiğim servis Brightstar. Gönderdik cihazı bakalım bekliyoruz şimdi ne gelcek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…