iPhone 5S dokunmatiği çalışmıyor

Makaleler
9
Yer
Ankara🥀
iPhone 5S i sıkıntısız kullanıyordum ekranına orta şidette baskı uyguladıktan sonra yaklaşık bir yıldır durum bu

Ekranın sol bölümünün çok az bir kısmı basıyor sağ tarafın hiçbir yeri basmıyor. Parolanın yarısı solda yarsı sağda olduğu için açamıyorum. Parmak iziyle açmak istesem touch ID bu iPhone da etkinleştirilemiyor demekte.

Hattım iptal oldu tamir görmekten başka bir çözüm var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 5S i sıkıntısız kullanıyordum ekranına orta şidette baskı uyguladıktan sonra yaklaşık bir yıldır durum bu

Ekranın sol bölümünün çok az bir kısmı basıyor sağ tarafın hiçbir yeri basmıyor. Parolanın yarısı solda yarsı sağda olduğu için açamıyorum. Parmak iziyle açmak istesem touch ID bu iPhone da etkinleştirilemiyor demekte.

Hattım iptal oldu tamir görmekten başka bir çözüm var mı?
Sanmıyorum teknik yardım gerekli.

Aslında 5S'in ekranı çok pahalı değil ve değiştirmesi kolay. Orijinal ekran düşünmüyorsanız kendiniz bile değiştirebilirsiniz ekranı.

Aslında 5S'in ekranı çok pahalı değil ve değiştirmesi kolay. Orijinal ekran düşünmüyorsanız kendiniz bile değiştirebilirsiniz ekranı.

Bunu biliyorum ancak daha önce de bu telefona 500TL'den fazla ödedim teknik servise her ay götürüyordum her seferinde başka bir sorun ortaya çıkıyordu bu nedenle artık para harcamadan bir yol bulmaya çalışıyorum

Yine de öneriniz için sağ olun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı