EfeAhmed Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2022 #1 iPhone 5S telefonumun ekran süresi şifresini unuttum ve ekranda şifremi unuttum vb bir şey çıkmıyor ekran süresi şifresini nasıl sıfırlayabilirim?
iPhone 5S telefonumun ekran süresi şifresini unuttum ve ekranda şifremi unuttum vb bir şey çıkmıyor ekran süresi şifresini nasıl sıfırlayabilirim?
KurinShiku Centipat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 5 Yer Erzincan/Merkez Daha fazla Sistem Özellikleri Redmi Note 12 4G Buz Mavisi Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ağustos 2022 #2 EfeAhmed dedi: iPhone 5S telefonumun ekran süresi şifresini unuttum ve ekranda şifremi unuttum vb bir şey çıkmıyor ekran süresi şifresini nasıl sıfırlayabilirim? Genişletmek için tıkla... evet bendede aynı sorun var :d Artı 0 Eksi
EfeAhmed dedi: iPhone 5S telefonumun ekran süresi şifresini unuttum ve ekranda şifremi unuttum vb bir şey çıkmıyor ekran süresi şifresini nasıl sıfırlayabilirim? Genişletmek için tıkla... evet bendede aynı sorun var :d