UmutPasahan Hectopat Katılım 12 Haziran 2015 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2015 #1 Arkadaşlar iPhone 5s'imin aslında hesabı varmış, bana söylemdiler. Ben yeni hesap açtım app store için şimdi Apple kimliği istiyorlar. Ben nasıl eski hesaba dönebilirim? Yardımcı olun bir arkadaşlar. Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2015
Arkadaşlar iPhone 5s'imin aslında hesabı varmış, bana söylemdiler. Ben yeni hesap açtım app store için şimdi Apple kimliği istiyorlar. Ben nasıl eski hesaba dönebilirim? Yardımcı olun bir arkadaşlar. Şimdiden teşekkürler.
3 35350 Kilopat Katılım 29 Ekim 2014 Mesajlar 608 Makaleler 1 Çözümler 3 13 Haziran 2015 #2 Ayarlar- Apple Store kısmına gir e posta adresine tıkla çıkış yap de, sonra eski hesabınla giriş yap.
Ayarlar- Apple Store kısmına gir e posta adresine tıkla çıkış yap de, sonra eski hesabınla giriş yap.
UmutPasahan Hectopat Katılım 12 Haziran 2015 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2015 #3 Tamam kardeşim çözdüm bende aynı şekilde kendi kendime öğrendim 35350 dedi: Ayarlar- Apple Store kısmına gir e posta adresine tıkla çıkış yap de, sonra eski hesabınla giriş yap. Genişletmek için tıkla...
Tamam kardeşim çözdüm bende aynı şekilde kendi kendime öğrendim 35350 dedi: Ayarlar- Apple Store kısmına gir e posta adresine tıkla çıkış yap de, sonra eski hesabınla giriş yap. Genişletmek için tıkla...