Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.010 Makaleler 6 Çözümler 21 24 Ekim 2018 #1 Akşam iOS 12.2 Beta 5 güncellemesini yaptım. (12.1 olabilir.) Kalktığımda sadece siyah ekranda dönen çark var. Telefon ısınmış ve soğumuyor. Kapatmaya ve DFU moda almaya denedim, hiçbir şey olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ekim 2018
Akşam iOS 12.2 Beta 5 güncellemesini yaptım. (12.1 olabilir.) Kalktığımda sadece siyah ekranda dönen çark var. Telefon ısınmış ve soğumuyor. Kapatmaya ve DFU moda almaya denedim, hiçbir şey olmadı.
dxun Decapat Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 464 Çözümler 1 24 Ekim 2018 #2 iTunes'i bilgisayarınıza kurup, telefonunuzu baştan kurmayı deneyebilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için arama motorunda arama yapabilirsiniz. Dökümanlar mevcut.
iTunes'i bilgisayarınıza kurup, telefonunuzu baştan kurmayı deneyebilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için arama motorunda arama yapabilirsiniz. Dökümanlar mevcut.
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.010 Makaleler 6 Çözümler 21 24 Ekim 2018 #3 Silinen üye dedi: iTunes'i bilgisayarınıza kurup, telefonunuzu baştan kurmayı deneyebilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için arama motorunda arama yapabilirsiniz. Dökümanlar mevcut. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm arkadaşlar. Açma ve Ana Ekran düğmesine yaklaşık 10-20 bastığımda yeniden başladı.
Silinen üye dedi: iTunes'i bilgisayarınıza kurup, telefonunuzu baştan kurmayı deneyebilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için arama motorunda arama yapabilirsiniz. Dökümanlar mevcut. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm arkadaşlar. Açma ve Ana Ekran düğmesine yaklaşık 10-20 bastığımda yeniden başladı.