iPhone 5S Güncellenmeli Mi?

Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6700 XT, Ryzen 5 5600, GoodRam 8x2 GB DDR4 3600 MHz, Gigabyte A520 M-K V2, 1 TB Kioxia G2 M.2, 1 TB Seagate Firecuda 120 Sata SSD, Bitfenix Formula Gold 650 Watt, Bitfenix Apollo
Merhaba, iPhone 5S kullanıyorum şu anda. Yeni bir yazılım güncellemesi olduğu gözüküyor iTunes'da. Sizce yapmalı mıyım? iPhone her güncellemede cihazları yavaşlatıyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son güncellemelerde IOS gerçekten hasar veriyor, bana kalırsa güncelleme ama eğer ben yine de güncellerim dersen kimse tutamaz seni.

Bence yeni bir telefona geçmeyi deneyin. Çünkü 5S serili bir telefonu güncellemek, boş kaleye gol atmaya çalışmak gibi bir şey. Ama güncelleme her zaman telefona yararı olur.

Güncellenmemeli. Zaten miadı çoktan dolmuş bir telefon olduğu için, işletim sistemini güncellemek ciddi oranda yavaşlamaya sebep olacaktır.

Zarar vermiyorsa güncelleme çünkü gerçekten hasar veriyor.

Merhaba, iPhone 5S kullanıyorum şu anda. Yeni bir yazılım güncellemesi olduğu gözüküyor iTunes'da. Sizce yapmalı mıyım? iPhone her güncellemede cihazları yavaşlatıyor mu?

Donanım eski, yazılım güncel, eskiye göre daha karmaşık. Yani güncellersen daha karmaşık bir yazılım telefonunu yavaşlatacaktır

Güncellenmemeli. Zaten miadı çoktan dolmuş bir telefon olduğu için, işletim sistemini güncellemek ciddi oranda yavaşlamaya sebep olacaktır.
Güncellemeyi sadece Dark Mode için istiyordum fakat güncellemekten vazgeçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…