5S iyi bir cihaz fakat 6S'in gelişiyle bazı güncellemeleri 1-2 yıl sonra almaz diye düşünüyorum ama güzel telefon alabilirsin android istersen note 4 ve G4'ü tavsiye ederim.
Eğer RAM yüzünden 5s'e güncelleme vermeyeceklerse 6'ya da vermeyecekler. Çünkü RAM kapasiteleri bildiğim kadarıyla aynı. Ve eğer Apple iPhone 6'ya güncelleme desteğini bu kadar kısa sürede keserse bu onun için bir fiyasko olur. Şu an 4S'e bile destek mevcut. Size kesinlikle katılmıyorum.
5s Gerçekten güzel bir telefon ama sıfırı pahalı tabi ama ikinci el veya bozdurma alabilirsin android dersen de sony nin xperia serisinden başka android telefon tanımam ben z2,z3,z4 mükemmel telefonlar bence.
Kaçlık alacağına bağlı tabi kimine 16 gb kimine 64 gb yetiyor 32 gb lıgı yok zaten birde 128 gb var ben 16 gb lık kullanıyorum 2.300 bozdurma sıfır aldım çokda memnunum 5s le arasında pek fark yok fiyatda dahil.
Hocam o kullanıma göre değişir tabi ben 4-5 yıl kullanırım sonra yenisini alırım birşey olmasa a sağlamlık açısından sorarsan baya sağlam ben 4 dafe düşürdüm tık yok taş gibi çalışıyor. Sadece yan metalleri çiziliyor iphone nun bütün serilerinin yan metalleri kolaycana ciziliyor kılıf taktığın sürece birşey olucağını sanmıyorum.