IPhone 5s için ekran önerisi

Kendi ekranının dışında bir ekran kullanmanızı tavsiye etmiyorum, arkadaşımın SE'sinin ekranı yan sanayi ve parlaklığı benim 6s+'ın yarısı kadar, pil olarak düşük bir cihaz zaten, daha da fazla harcamak zorunda kalmayın.

Kendi ekranının dışında bir ekran kullanmanızı tavsiye etmiyorum, arkadaşımın SE'sinin ekranı yan sanayi ve parlaklığı benim 6s+'ın yarısı kadar, pil olarak düşük bir cihaz zaten, daha da fazla harcamak zorunda kalmayın.
Sorun şu apple değişim için 870 TL talep ediyor.
Bu nasıldır gittigidiyor olduğu için banka puanları ile alabiliyorum.

Site güvenilir gelmedi ama sorun olur mu sizce ?
Ağzım açık kaldı yemin ederim, bulabilirseniz çıkma bulmanızı tavsiye ederim, ekran lensi mi kırık yoksa iç panel mi ?
İç panelde sıkıntı yok dışı sıkıntı sadece. İkinci eli 870 lira zaten ve zamanında 1500'e aldığım telefona ekran için 870 TL talep etmeleri çok ilginç
.

@64502, ben yapmıştım Galaxy Core Prime'a, ondan önerdim, dikkatli olmak gerekli.
Tabi mor ışık gerekli ama ben üstüne hafif bir ağırlık koyarak dondurucuya koymuştum ve ekranın ortasına bastırmadığınız sürece sıkıntısız çalışıyordu (ortaya bastırınca da bir yuvarlark çıkıyordu).

@64502, ben yapmıştım Galaxy Core Prime'a, ondan önerdim, dikkatli olmak gerekli.
Tabi mor ışık gerekli ama ben üstüne hafif bir ağırlık koyarak dondurucuya koymuştum ve ekranın ortasına bastırmadığınız sürece sıkıntısız çalışıyordu (ortaya bastırınca da bir yuvarlark çıkıyordu).
100 küsür bir şey istiyor telefoncular zaten ön cam değişimine arkadaşın işini görecektir, ben çıkma kullanıyorum yan sanayi gerçekten rezalet oluyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı