rahatbirkullanıcı
Hectopat
İPhone 5S için ekran önerir misiniz?
Sorun şu apple değişim için 870 TL talep ediyor.Kendi ekranının dışında bir ekran kullanmanızı tavsiye etmiyorum, arkadaşımın SE'sinin ekranı yan sanayi ve parlaklığı benim 6s+'ın yarısı kadar, pil olarak düşük bir cihaz zaten, daha da fazla harcamak zorunda kalmayın.
Ağzım açık kaldı yemin ederim, bulabilirseniz çıkma bulmanızı tavsiye ederim, ekran lensi mi kırık yoksa iç panel mi ?Sorun şu Apple değişim için 870 TL talep ediyor.
Site güvenilir gelmedi ama sorun olur mu sizce ?Türkiye'nin En Akıllı Elektronik Mağazası | Akıllıphone | AkilliPhone.com
Cep telefonu aksesuarları, şarj aletleri, ev yaşam ürünleri, powerbank'ler ve daha binlerce ürün, uygun fiyat avantajlarıyla Akıllıphone'da sizleri bekliyorwww.akilliphone.com
İç panelde sıkıntı yok dışı sıkıntı sadece. İkinci eli 870 lira zaten ve zamanında 1500'e aldığım telefona ekran için 870 TL talep etmeleri çok ilginçAğzım açık kaldı yemin ederim, bulabilirseniz çıkma bulmanızı tavsiye ederim, ekran lensi mi kırık yoksa iç panel mi ?
Hocam o iş öyle olmuyor, ben kendim camını değişmeyi denedim ve zarar vermememe rağmen iç erkan patlamıştı test ettiğimde. Bir tamirciye gidip ön cam değişimi yaptırın mümkünse iyi bir yer bulun yoksa çıt diye gider yeni taktıkları cam da.Apple İphone 5s Dokunmatik Cam Lens - n11.com
Şu tarz bir ürün işinizi görecektir o zaman.
@rahatbirkullanıcı
Yapışkan.
100 küsür bir şey istiyor telefoncular zaten ön cam değişimine arkadaşın işini görecektir, ben çıkma kullanıyorum yan sanayi gerçekten rezalet oluyor.@64502, ben yapmıştım Galaxy Core Prime'a, ondan önerdim, dikkatli olmak gerekli.
Tabi mor ışık gerekli ama ben üstüne hafif bir ağırlık koyarak dondurucuya koymuştum ve ekranın ortasına bastırmadığınız sürece sıkıntısız çalışıyordu (ortaya bastırınca da bir yuvarlark çıkıyordu).
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.