I iamironman Hectopat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 280 18 Mayıs 2021 #1 2. el olarak aldığım iPhone 5s'in interneti feci yavaş siteleri bile açarken 30 40 sn. bekliyorum zaten bağlantı aşınıyor. Sadece iPhone cihazında bu sorun var bu arada. Sizce neden olabilir?
2. el olarak aldığım iPhone 5s'in interneti feci yavaş siteleri bile açarken 30 40 sn. bekliyorum zaten bağlantı aşınıyor. Sadece iPhone cihazında bu sorun var bu arada. Sizce neden olabilir?
DARKBOX Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 712 Çözümler 10 Yer AMD Bilgisayar Topluyor... 18 Mayıs 2021 #2 iamironman dedi: 2. el olarak aldığım iPhone 5S'in interneti feci yavaş. Siteleri bile açarken 30 40 sn. bekliyorum. Zaten bağlantı aşınıyor. Sizce neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Telefonu sıfırlamayı denediniz mi? Ve internetiniz gerçekten yavaş olabilir. Artı 0 Eksi
iamironman dedi: 2. el olarak aldığım iPhone 5S'in interneti feci yavaş. Siteleri bile açarken 30 40 sn. bekliyorum. Zaten bağlantı aşınıyor. Sizce neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Telefonu sıfırlamayı denediniz mi? Ve internetiniz gerçekten yavaş olabilir.
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.014 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #3 Ona tarayıcı güncellemesi geliyor mu acaba? Artı 0 Eksi
KS KS I iamironman Hectopat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 280 18 Mayıs 2021 #4 DARKBOX dedi: Telefonu sıfırlamayı denediniz mi? Ve internetiniz gerçekten yavaş olabilir. Genişletmek için tıkla... evet sıfırladım ama sadece iPhone cihazımda böyle ne bilgisayarda ne başka telefonda hiçbirisinde bu yavaşlama yok. Artı 0 Eksi
DARKBOX dedi: Telefonu sıfırlamayı denediniz mi? Ve internetiniz gerçekten yavaş olabilir. Genişletmek için tıkla... evet sıfırladım ama sadece iPhone cihazımda böyle ne bilgisayarda ne başka telefonda hiçbirisinde bu yavaşlama yok.
woitx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2019 Mesajlar 1.331 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul 18 Mayıs 2021 #5 iamironman dedi: evet sıfırladım ama sadece iPhone cihazımda böyle ne bilgisayarda ne başka telefonda hiçbirisinde bu yavaşlama yok. Genişletmek için tıkla... Adamla konuşun belki bir şey yapar. Artı 0 Eksi
iamironman dedi: evet sıfırladım ama sadece iPhone cihazımda böyle ne bilgisayarda ne başka telefonda hiçbirisinde bu yavaşlama yok. Genişletmek için tıkla... Adamla konuşun belki bir şey yapar.