iPhone 5S iyi midir ?

• Konuyu başlatan MYD
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1.698
Fiyatın ona yetiyorsa Iphone 5S hala kullanılabilir. Şuan iphone fiyatlarına zam geldi, Andriod modellere de bakabilirsin.

Elimde Galaxy ace var. Bende düşünüyorum ace yetmiyor. Kasmalar basladi donanim yetmiyor kardes 5s Halen güncel bir telefon.

1800 lira civarında çok fazla rakibi olsa da,
alırsan saçmalamış olmazsın.
64 bit işlemcisi olduğundan, uzun süre seni üzmez.

Fakat şunu söyliyim:

Biri benden 1800 liraya bir telefon önermemi istese, ilk önereceğim cihaz 5s olmaz.

iPhone 5s iOS 10 ile son güncellemeyi alması gerek, genelde iCihazlar 3. büyük güncellemede finali yapıyorlar.
- Ancak 64-bit işlemci olduğundan kesin birşey söylenemez.
- iPhone 5s hala güncel ve alınabilir cihaz, tavsiye ederim. Annem ve kuzenlerim kullanıyorlar çok memnunlar. 2 yıl boyunca sıkıntısızca kullanırsın minimum.

Hani arabalarda vardır ya "efsane kasa" olayı, iPhone 4 tam bir efsane kasaydı işte. O efsanenin son kırıntılarını taşıdığı için 5s'e farklı yaklaşıyorum. Sevemedim 6 ve 6plus'ı... O asalet, orjinallik hissi yok olmuş.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı