hakanfe Hectopat Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2014 #11 38865 dedi: Kardeşim eminim ama yinede için rahat etsin bir konu aç istersen hem daha açık ve net bilgilere ulaşabilirsin. Genişletmek için tıkla... Gerek yok kardeşim sana güveniyorum Sağol bilgilendirdiğin için.
38865 dedi: Kardeşim eminim ama yinede için rahat etsin bir konu aç istersen hem daha açık ve net bilgilere ulaşabilirsin. Genişletmek için tıkla... Gerek yok kardeşim sana güveniyorum Sağol bilgilendirdiğin için.
B BATUHANKFY Hectopat Katılım 4 Aralık 2014 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2014 #12 Oyun yönünden ve Samsung'un telefonlarındaki bir süre sonra kasma olayından dolayı bende 5s aldım. Hiç sıkıntısı yok. Ayrıca tüm oyunları 4S ile de oynayabiliyordum. 5S le şuan herşeyi rahat oynuyorum. Kendi fikrim olarakdan sana 5S'i öneririm
Oyun yönünden ve Samsung'un telefonlarındaki bir süre sonra kasma olayından dolayı bende 5s aldım. Hiç sıkıntısı yok. Ayrıca tüm oyunları 4S ile de oynayabiliyordum. 5S le şuan herşeyi rahat oynuyorum. Kendi fikrim olarakdan sana 5S'i öneririm
3 38865 Megapat Katılım 5 Aralık 2014 Mesajlar 106 12 Aralık 2014 #13 hakanfe dedi: Gerek yok kardeşim sana güveniyorum Sağol bilgilendirdiğin için. Genişletmek için tıkla... Kararımı verdım gibi arkadaşlar iphone 5s alıcam herhalde
hakanfe dedi: Gerek yok kardeşim sana güveniyorum Sağol bilgilendirdiğin için. Genişletmek için tıkla... Kararımı verdım gibi arkadaşlar iphone 5s alıcam herhalde