iPhone 5s mi? iPhone 6 mı?

Son of Anarchy

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2.800 tl bütçem var. İPhone 6 alabiliyorum ancak 5s ile olan fiyat farkına değer mi? Hangisini tercih etmeliyim?

Vallahi kardeş bende alıcam ama ne alıcam karar veremedim hağla gerçekten ama yani kılıf falan alıcaksan 6 işini görür diye tahmin ediyorum çünkü ekran falan kırıldımı fiyatı 500 tl ( geçen bi arkadaşım değiştirmişti yani 6 yı alıcaksan mutlaka ve mutlaka kılıf almanı tavsiye ederim) ama 5s içinde iyi diyolar bazı 6 kullanan arkadaşıma sorduğumda 5s iyi diyolar ( Tabi burda 6 kullananarı kötülemiyorum ama ) Bende gerçekten kararsızım

Bütçem sınırlandı 2000'e düştü. Sanırım 5s alacağım.

Sanırım iOS olması sebebiyle 5s istiyorsunuz. O fiyata daha iyi Android ve Windows Mobile telefonlar var. Bir bakmanızı tavsiye ederim.

Sorun değil 5s'te güzel bir cihaz. Bugüne kadarki iPhone'nun en iyi tasarımı özellikle uzay grisi bir başka.
Katılıyorum.

Sanırım iOS olması sebebiyle 5s istiyorsunuz. O fiyata daha iyi Android ve Windows Mobile telefonlar var. Bir bakmanızı tavsiye ederim.
Arkadaş heralde ıPhone almak istiyor?

Yani ıphone alacam diyorsan 5s ideal gözüküo o fiyata ama o fiyatada bayağı bi telefon var yani

Arkadaşlar kusura bakmayın yoğunluktan giremedim. IPhone 6 Plus 2. el aldım. Çok memnunum ancak hafif bir bükülme oldu ses kısma yerinden yukarı doğru. Telefonun garantisi var. Biraz daha yamulunca apple'a götürsem sıfırını verirler mi?

Kullanıcı hatasına girdi demeden gönder cihazı bence. Sonra elinde kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…