IPhone 5S mi, LG G2 mi?

SentryDeviLs

Hectopat
Daha fazla  
Telefonu Facebook ve Müzik için alacağım ( Spotify ) fazla oyun oynarım Telefonda hangisini önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim müzik dinleyeceksin ve facebook a gireceksin sanırım. Bunu Java telefon bile yapıyor. Bunun için çok fazla para vermeye gerek yok.

Çok iyi bir cevaptı Telefon ne için ki zaten ? Oyun net müzik başka ne varki ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlatayım .

Cebinde sık taşıyacağın rahat , seri , güncel telefon istiyorsan İphone 5S

Sık sık oyun oynayan , pek cebinde taşımayan , android ve büyük bir telefon istiyorsan Lg-G2

Almalısın.

Sen müzik dinleyen ve Facebook'da gezinen biriysen sana İphone 5S olur bence
Ama fps tarzı oyunlar oynayacaksan Lg-G2 alabilirsin. Ayrıca daha ucuzdur .

Ama bana İphone her zaman için cazip gelir . Note 2 kullanıyorum şuan (Bu arada yazım kurallarına uymanızı tavsiye ederim ceza alabilirsiniz . )

Büyüklük sorun değilse, pil ömrü nedeniyle LG G2.
Hız konusunda da geçen safariyle chrome'u test ediyordum, safari bi tık daha hızlı olsa da, milisaniyeler vardı fark olarak. 4.4.2 güncellemesiyle LG G2 nin hızı da iyi konuma geldi.

Büyüklük sorun olmadığı sürece LG G2 tavsiye ederim. Daha ucuz olması da büyük artısı.

Lg g2 alırsan 1-2 sene sonra yeni nesil oyunlarda kasma yapacak ama 5s en 3-4 sene aralıksız kasma hiç olmayacak.Mesela ben iphone 3gs yi ilk çıktığı günden beri kullanıyorum bu sene artık yeni iphone al dedi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…