İphone 5S mi Yebi Nesil Android Telefonlar mı

Oktaying

Kilopat
Yer
İzmir, Turkey
Daha fazla  
Merhabalar 2 senenin ardından bu uyuz telefonu(Galaxy Wonder) değiştirmeye karar verdim ama bir türlü kara veremedim İOS e geçmek istiyorum ama yeni çikan android telefonlarda çok güzel sizce hangisini almalıyım Wonder dan çok bıktım.

Başlığı Yanlış yazmışım :d Yeni olucak

Merhabalar. Eğer Android telefon alacaksanız Nexus 5 almanızı öneririm, hem ucuz hem de donanımı mükemmel. Iphone 5s'e gelince paranız bolsa alamanızı tavsiye ederim. Şunu unutmamak lazım ki App Store, Google Play Store'den çok daha- bin kat- iyidir. Eğer Android olarak Nexus 5 almam-Lg'ye güvenmiyorum- diyorsanız da Galaxy S5 alın.

Android telefonlardan uzak durun iphone alıcaksanızda 2 kez düşünün eğer geliştirici iseniz performans + fiyat arıyorsanız alıcanız telefon mutlaka Nokia Lumia olmalıdır...Bence bi Windows Phone almayı düşünün...

İphone 5s Çok kaliteli bir telefon ama HTC gibi Parasını haketmiyor . Daha Çok Premium , İş Telefonu gibi . Eğer Uygulamalar ile çok haşır neşir iseniz ve F / P Telefonu arıyorsanız Lg G2 , Xperia Z1 Alınabilir . Ama Sadece İnternet gibi Sosyal ağlarda zaman geçiriyorsanız İphone en ideal Telefon .

Anladığım kadarıyla telefonu pek kurcalamayan birisiniz. Onun için ios kapalı yapısıyla size göre diyebilirim.

Lg g2 kullancısı olarak iphone 5s öneriyorum Ha telefonumdan memnunum o ayrı

Bende yaklaşık 2 senedir Wonder kullanıyorum telefonla pek işim olmadığı için telefonumu kullanmaya devam edicem. Allah nasip ederse bir tablet alacağım. Sizde böyle yapabilirsiniz. Ama ben telefon istiyorum derseniz Galaxy Note 3 alabilirsin. Şahsen ben Apple'a o kadar para vermemç

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…