iPhone 5s mi yoksa iPhone 5c mi?

Bence Xperia Z2 al. İstersen Samsung Galaxy S5'de alabilirsin. Bunları önermemin sebebi su geçirmez olması. Malum yaz geliyor. Ancak G2, ve Lumia serisi gibi alternatiflerede bakabilirsin.

Bence iPhone 6'yı beklemek gayet mantıklı şuan. Adam beklesin iPhone 6 alsın. iPhone 5S bir hafta önce çıkmış gibi konuşuyorsun.

Bende android kullanıcısıyım. Ios düşünüyorum. Iphone 6 bekliyorum. Bence androide bulaşmada ne alırsan al. Açık sistemmiş android marketten virüs programı indiriyorum. Programın kendi vürüslü çıkıyor. Buna açık veri sistemi denmez başıboş sistem denir. Kapalı olabilir ancak en güvenli ve akıcı olan sistem bence ios hiç düşünme derim. Zaten android telefonları senden önce vürüslü programlar kişiselliştiriyor bunun adı özgürlük deyil bence. Hala android android diyenler var yaa. taa 4s e kadar güncelleme verdi. Apple kullanıcısına değer veren bir markaya para yatırmak daha mantıklı bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her şey özgürlük değil bencede. Android virüs kaynıyor desem yeridir. IOS ve WP8 virüs açısından temiz işletim sistemleridir. Ama Android kadar özgür değillerdir. Şahsen ben bir WP8 kullanıcısı olarak memnunum.

HTC One M8 tavsiye ederim. İlla iPhone derseniz 5S daha iyi.

Iphone 5 birkere sorunlu onu diyeyim. Hatta aplle sorunlu olanları ücresiz tamir edecek. Onun için 5s derim. 5s ile 5c arasında öyle çok büyük bir fiyat farkı yok ve 5c aplle nin beklediğinin çok çok altında satabildi. Iphone 6 ya gelince bence ekran büyümesi haricinde bir deyişiklik olmaz. Bazı ısı sensörü gibi ufak tefek artıları olabilir o kadar. Ama 5s almadan 6 yı görmekte de bence fayda var 6 çıkınca 5s inde fiyatı düşecektir.

Iphone 5c alacağına 5 al aynı mantık 5s tabiki de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…