iPhone 5S modem dosyası silindi

Altay42

Hectopat
Arkadaşlar iPhone 5S (12.5) iCloud bypass edilmiş ve modem dosyası silinmiş, Jailbreak yaparak modem dosyasını yükleyebilir miyiz? Çözümü nedir?

iTunes'dan güncel FW ile Restore işe yaramıyor mu?
Güncel FW, restore dediğiniz nedir ? IOS ile ilgili hiç bir şey bilmiyorum kusura bakmayın.
Güncel FW, restore dediğiniz nedir ? IOS ile ilgili hiç bir şey bilmiyorum kusura bakmayın.
Şimdi anladım 😂😂, firmware restore etsem tekrar icloud ekranına dönme ihtimali var mı ?

Şimdi anladım 😂😂, firmware restore etsem tekrar icloud ekranına dönme ihtimali var mı ?
Hocam yanlış yönlendirmeyeyim düz mantıkta evet dönecek gibi duruyor. JB yaparak dosya yöneticisinden modem dosyasını yerleştirebilirsiniz diye düşünüyorum. Jb ile uğraşmayalı yıllar oldu fakat imkansız bir iş gibi durmuyor.

Hocam yanlış yönlendirmeyeyim düz mantıkta evet dönecek gibi duruyor. JB yaparak dosya yöneticisinden modem dosyasını yerleştirebilirsiniz diye düşünüyorum. Jb ile uğraşmayalı yıllar oldu fakat imkansız bir iş gibi durmuyor.
Bende öyle düşündüm ama hiç anlamıyorum IOS 'tan, ne yapıcam bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı