Curesto Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 1.579 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 6 Ağustos 2021 #1 Merhabalar. MP3 çalar olarak kullanmak için iPhone 5S almak istiyorum. Kulaklık performansı hoşuma gitti. Bu amaç için almaya değer mi? Ek olarak Clash Of Clans oynayabilirim. Teşekkürler.
Merhabalar. MP3 çalar olarak kullanmak için iPhone 5S almak istiyorum. Kulaklık performansı hoşuma gitti. Bu amaç için almaya değer mi? Ek olarak Clash Of Clans oynayabilirim. Teşekkürler.
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.644 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #2 Alınır
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 6 Ağustos 2021 #3 Curesto dedi: Merhabalar. MP3 çalar olarak kullanmak için iPhone 5S almak istiyorum. Kulaklık performansı hoşuma gitti. Bu amaç için almaya değer mi? Ek olarak Clash Of Clans oynayabilirim. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Eğer amaç mp3 çalar yapmaksa ikinci el bir blackberry de alabilirsin, bendeki 9790 modelinin ses performansı dehşet. Hem çok daha ucuz ve sd kart desteği var.
Curesto dedi: Merhabalar. MP3 çalar olarak kullanmak için iPhone 5S almak istiyorum. Kulaklık performansı hoşuma gitti. Bu amaç için almaya değer mi? Ek olarak Clash Of Clans oynayabilirim. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Eğer amaç mp3 çalar yapmaksa ikinci el bir blackberry de alabilirsin, bendeki 9790 modelinin ses performansı dehşet. Hem çok daha ucuz ve sd kart desteği var.