S Skylogi45 Hectopat Katılım 30 Haziran 2014 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2015 #1 Daha 2 saat öncesi iPhone 5s aldım doğum günüme özel NaNo simim yok yani daha kestirmedim kendim yapmaktan korkuyorum. Açmanın bir yolu var mıdır?
Daha 2 saat öncesi iPhone 5s aldım doğum günüme özel NaNo simim yok yani daha kestirmedim kendim yapmaktan korkuyorum. Açmanın bir yolu var mıdır?
swindler Hectopat Katılım 7 Nisan 2014 Mesajlar 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2015 #2 Kurulumda sim kart istiyor kuramazsınız.
EnisYalcin Megapat Katılım 11 Aralık 2014 Mesajlar 81 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sosyolog 25 Ocak 2015 #3 simkartınızı makas ile keserek ona uygun olarak kullanabilirsiniz şayet ben öle kullanıyorum hala. Fakat iphone 5i garantiye götürdüğümde nano sim kart'a geçmemi şarjın daha çok gideceğini söylemişlerdi.
simkartınızı makas ile keserek ona uygun olarak kullanabilirsiniz şayet ben öle kullanıyorum hala. Fakat iphone 5i garantiye götürdüğümde nano sim kart'a geçmemi şarjın daha çok gideceğini söylemişlerdi.